Fliserens

Fliserens mod alger og pest på fliserne

Fliser er bare pænest, når de ser nye ud, men det kan være svært at rense fliserne grundigt uden at overfladen tager skade. Vi behandler din terrasse nænsomt og alligevel med stor effekt når vi udfører en fliserens.

Efter fliserensningen skal fugerne igen fuges med fugesand, der påny stabiliserer fliserne og forhindrer frøukrudt.

Efterbehandling

Efter vi har renset fliserne, algebehandler og imprægnerer vi flisrene for at holde alger og flisepest væk på lang sigt.

Derfor skal du vælge fliserensning!

Udseendet af dit hus, dine bygninger eller din butik er også dit ansigt udadtil og sender et signal til dine kunder og besøgende.  Hold derfor din flisebelægning pæn med en fliserens inkl. algebehandling og imprægnering.

En fliserens, algebehandling og imprægnering af dine fliser er en god investering. Det gør dine fliser robuste og mindre modtagelige for alger og flisepest. Samtidig får du optimerer det indtryk, du ønsker at give dine gæster og kunder.

Med det fugtige vejr vi har i Danmark, bliver de fleste fliser angrebet af alger, mos, flisepest og lav. Det viser sig som grønne, sorte, gule og hvide pletter.

De forskellige alger og arter af mos er skadelige, da de virker som en svamp, der kan lade fugt sive ind i fliserne. Uden en behandling mod alger kan du risikere frostsprængninger, da de danner rødder i fliserne. Når det fryser om vinteren, udvider rødderne sig og så frostsprænges de.

Kom skaderne i forkøbet og bestil en fliserens, algebehandling og imprægnering af dine fliser.

Årsabonnement på fliserens

Du kan hos Alge Expressen tegne et årsabonnement på algebehandling af dine fliser, så skal du ikke tænke på at holde dem pæne, det gør vi for dig. Vi kommer forbi en gang om året og vedligeholder dine fliser, så de altid vil fremstå pæne og rene. Vi kontakter dig altid før vi kommer.

Produkter


[recaptcha]