Facederens

Facaderens mod alger på facaden…
– vi står klar til at hjælpe dig!

En facaderens frisker facaden op. Alger og mos på facader er et meget hyppigt forekommende fænomen på rigtig mange huse, specielt facader mod nord. Mos, alger og snavs giver ofte facaden et trist udseende, og sætter sit præg på det indtryk huset giver. Der kan opstå meget alvorlige følgevirkninger på facader med mos og alger. En ren facade uden mos, alger og snavs giver et godt indtryk af huset.

Forskellige typer af rens og behandling

Vi tilbyder flere forskellige typer af facaderens og algebehandling som du kan se og bestille herunder. Udover at du kan bestille en rensning eller behandling af facaden fra vores webshop er du også velkommen til at kontakte os på telefon 2064 2820/ mail ae@algeexpressen.dk for vejledning til valg af den rigtige behandling af facaden, samt et uforpligtende tilbud.

Efter en facaderens og eventuelt algebehandling af facaden kan vi imprægnere overfladen så mos og alger holdes væk fra facaden i længere tid.

Facaderens udføres for både erhvervsdrivende og private.

Derfor!

Udseendet af dit hus, dine bygninger eller din butik er også dit ansigt udadtil og sender et signal til dine kunder – Vil du sende et positivt signal med en flot renset facade?

En algebehandling / facaderensning kan være en god investering, for at optimere det indtryk, du vil give dine gæster og kunder.

Med det fugtige danske vejr bliver de fleste facader, specielt facader mod nord, angrebet af alger, mos og lav. Det viser sig som grønne, sorte, gule og hvide pletter.

De forskellige alger og arter af mos er skadelige for facaden, da de virker som en svamp, som kan lade fugt sive ind i hulmuren. Uden en facaderens / algebehandling kan du risikere frostsprængninger, da rødderne trækker ind i facaden og når det fryser om vinteren, udvider sig og så frostsprænges muren.

Kom skaderne i forkøbet og bestil en facaderensning og/eller en algebehandling af dine facader.

Kontakt os på ae@algeexpressen.dk / 2064 2820 for et uforpligtende tilbud.

Årsabonnement på facaderens

Hos Alge Expressen kan du tegne et årsabonnement på vedligeholdelse af dine facader, så de altid fremstår pæne og rene, så er du fri for at bekymre dig om alger, det overlader du blot til Alge Expressen. Vi vil komme forbi en gang om året, og vi kontakter dig naturligvis altid først så ved du vi er på vej.

Bestil årsabonnementet på facaderens og algebehandling nu!

Produkter


[recaptcha]