Vi kommer til Århus

Vi har i denne weekend været i Greve til boligmesse, hvilket var et stor succes. Det var dejligt at se så meget interesse hos jer alle!

Vi håber derfor at kunne gentage succesen i Århus til bolig-, mad-, og designmesse i Scandinavian Congress Center. Kom og se tidens trends og tendenser indenfor bolig- og livsstil på “Gør din bolig bedre” samt “Liv & Stil – Smagen af Danmark” – en inspirationsmesse for bolig- og livsstilsglade danskere i Aarhus. Bliv inspireret til forbedring og fornyelsen lige fra køkken til have, og teknik til interiører på “Gør din bolig bedre” messerne. Her får I en fantastisk mulighed for at komme i direkte kontakt med den lokale håndværker, fliseforretning, få drøftet finansiering og økonomi med de helt rigtige rådgivere, samtidig med at I bliver inspireret, og får masser af gode ideer.

Lige præcis nu, er det en super god ide at overveje bekæmpelse af dine alger. På grund af denne milde vinter, har algerne haft meget gode vækstbetingelser, og vi ser derfor flere alger end vi har længe. Gør din bygning sommerklar og præsentabel med en flise-, tag- eller facaderens og algebehandling.

Scandinavian Congress Center – bolig-, mad-, og designmesse – åbningstider:

13/02/2016 – 14/02/2016

10:00 – 17:00

(( Hvis du er interesseret i fribilletter til messen kan du kontakte os på 2064 2820, så sender vi det antal billetter du har brug for – først til mølle! ))