Er terrassen blevet trist at kigge på eller er den blevet grøn af alger og mos, så bestil en professionel terrasserensning hos Alge Expressen.

Du kan bestille en terrasserens her fra webshoppen, ved at sende en mail til ae@algeexpressen.dk eller ved at ringe til os på telefon 20 64 28 20.

Du kan læse mere om rens af fliseterrasser og træterrasser herunder

Terrasserens fliser

Rensning af fliser på terrasser fjerner alger, mos, flisepest og skidt, så flisernes originale farve kommer til syne igen.

Ud over rensningen af fliserne vil vi anbefale en algebehandling, og gerne en efterfølgende imprægnering af flisernes overflade, så alger og flisepest i fremtiden får meget svært ved at få fat i betonoverfladen.

Efter en terrasserens vil vi anbefale at fugerne fyldes med nyt fugesand, da en del af fugerne vil blive skyllet op under terrasserensningen.

Terrasserens træ

Rensning af terrasse i træ sker med en specialmaskine der skånsomt renser algerne af træet, så overfladen ikke bliver beskadiget.

Med en efterfølgende algebehandling af træterrassen vil algerensen trænge ind i træet hvor det aktivt vil bekæmpe alger i op mod 9 år.

Er du interesseret i terrasserens af en træterrasse kan du bestille:

Du kan også bestille via telefon 20 64 28 20 eller på mail til ae@algeexpressen.dk

Når foråret nærmer sig, sker der noget med os. Vi får mere energi, eftersom vejret bliver bedre, og dagene længere med flere lyse timer. Forårsrengøringen kalder både inde og ude, og der er nok at se til som husejer med adskillelige kvadratmeter at rengøre både inden- og udendørs.

Fliserens – undgå højtryksrenser

Flere husejere kaster sig over fliserens ved hjælp af en højtryksrenser, men det vil vi godt advare imod, da højtryksrenseren ødelægger overfladen på fliserne. Vandets høje tryk får simpelthen flisen til at ”krakelere”, selvom man måske ikke ser det med det blotte øje. Flisen vil herefter være endnu mere modtagelig for algeangreb i fremtiden.

Det bedste resultat

Et alternativ til selv at kaste sig over fliserens er at ringe til en specialist i fliserens som Alge Expressen. Vi kan træffes på tlf. 2062 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk.

Alge Expressen tilbyder fliserens i Vejle og alle andre byer i Danmark. Vi er et landsdækkende firma, som har specialisteret os i:

Vi renser fliser med en specialmaskine, som behandler fliserne skånsomt. Når fliserne fremstår rene og pæne, giver vi dem en algebehandling, som gør det af med rødderne fra alger, mos og lav. Som kronen på værket imprægnerer vi fliserne for at give dem en langsigtet beskyttelse. Fliseimprægnering gør, at regnvand ikke trænger ned i flisen, men i stedet løber af eller lægger sig på flisen, indtil solen og vejret gør, at det fordamper og tørrer væk igen.

Fliserens – uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og rådgivning om, hvad der er bedst for dine fliser. Uanset hvilken type sten, du har, så ved vi, hvad der er den bedste løsning for at få dem rene, pæne og langtidsholdbare. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt bare ring til os på tlf. 2064 2820.

Nye fliser behøver ikke altid at være løsningen, når de gamle ser triste og kedelige ud. Der findes ofte en meget billigere måde, som tilmed kan få dine fliser til at fremstå mere robuste, end hvis du investerede i nye. Det er fliserens. Er du blevet nysgerrig? Så læs med her.

Det er en meget dyr omgang at købe nye fliser. Det er ikke bare flisernes indkøbspris, der skal tages  i betragtning. Fliserne skal også lægges ned. Det koster enten flere timers arbejdsløn hos en anlægsgartner eller brolægger – alternativt din egen dyrebare tid. Så måske er fliserens også attraktivt for dig?

Fliserens kan være løsningen

I stedet for nye fliser kan du vælge fliserens, algebehandling af fliser og fliseimprægnering. Uanset hvor meget flisepest, alger og/eller mos, du har på dine fliser, så vil en fliserens gøre underværker. Vores værktøjer er effektive og fjerner skånsomt al den uønskede vækst, du har på dine fliser. Selvom de ser helt håbløse ud, så kan vi gøre en forskel – vi har gjort det mange gange før, og kan gøre det igen. Det viser vores resultater gang på gang. Se evt. mere om fliserens her.

Alge Expressen har stor erfaring med fliserens i Fredericia og i mange andre byer i Danmark. Vi har sparet adskillige kunder for mange penge og gjort dem særdeles fornøjet med deres fliser igen. Selv naboer og omkringboende husejere er blevet så begejstrede, at de også ringer til os for hjælp.

Ikke kun rensning af fliser

Det er ikke kun fliser som Alge Expressen renser, men flere forskellige overflader kan blive renset og algebehandlet. Du kan eksempelvis bestille:

Fliserens – ønsker du et godt tilbud

Ønsker du at høre, hvad vi kan gøre for dig og dine fliser, så ringer du bare til Alge Expressen på 2064 2820 eller skriver til os på ae@algeexpressen.dk. Vi kommer også gerne ud til dig, så vi kan få syn for sagen og sammen tale os frem til, hvilken løsning du synes bedst om ud fra vores anbefalinger.

Står du overfor et salg af dit hus, og ønsker du, at huset skal fremstå så præsentabelt som muligt, så er en fliserens helt sikkert sagen. Når potentielle købere i første omgang ser salgsopstillingen og efterfølgende beslutter sig for at kigge på huset, så er det utrolig vigtigt, at det fremstår så indbydende som muligt, og her kan en fliserens helt klart gøre en betydelig forskel.

Derfor ring til Alge Expressen på 2064 2820 eller mail til os på ae@algeexpressen.dk, så kommer vi forbi og giver dig et godt og helt uforpligtende tilbud på en fliserens. Når du har besluttet dig, aftaler vi et tidspunkt for rens af fliser, så de fremstår helt rene og pæne, når fotografen kommer forbi for at tage billeder til salgsopstillingen.

Vi har ofte foretaget fliserens i Horsens for ejere af huse til salg. De kommentarer, vi efterfølgende hører, er ikke blot, at fliserne er blevet betydelig flottere. Det er også, at det løfter hele husets indtryk og bringer meget mere lys ind i huset i de tilfælde, hvor man har flisebelægning foran køkken- og/eller stuevinduet.

Andre behandlinger

Udover fliserens, algebehandler vi fliserne og giver dem en imprægnering, som sikrer et flot langsigtet resultat, som køberne af huset vil nyde godt af i mange år fremover, hvis de vedligeholder fliserne en gang årligt.

Udover fliserens, tilbyder vi også:

Alt sammen noget, som vi udfører med stor ekspertise og med specialmaskiner, som tager hensyn til materialet og dets beskaffenhed.

Skriv eller ring for et godt tilbud, vi er klar til at vejlede og rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning for dit hus uanset, om det gælder tagrens, facaderens, fliserens, træterrasserens eller graffitirens. Du er også velkommen til at bestille en gratis prøve, inden vi går i gang, så du kan få et indtryk af det fantastiske resultat, det ender ud med.

Invester i en fliserens i Hillerød, algebehandling af fliser og fliseimprægnering i Hillerød og få dit hus til at skinne om kap med byens betagende seværdigheder.

At bo i en skøn by som Hillerød forpligter. Hillerød, som er hjertet i Kongernes Nordsjælland, og som smukt har Frederiksborg Slot placeret i Slottsøen.

Vi har stor erfaring med både algebehandling af fliser, imprægnering af fliser og rens af fliser i Hillerød. Vores kundeportefølje tæller mange glade og tilfredse kunder, som vi allerede har besøgt, og som anbefaler os til venner, familie og bekendte.

Gode anbefalinger

Det første skridt er at kontakte Alge Expressen på enten tlf. 2062 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk. Du kan forinden læse meget mere om os på vores facebook side “Alge Expressen”, her på vores website algeexpressen.dk eller Anmeld Håndværker. Ved første kontakt får vi en snak om netop dit fliserens projekt i Hillerød og aftaler det videre forløb.

Vi kan eventuelt komme forbi og lave en prøve på fliserens, så du kan få en idé om og en god fornemmelse af, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Forskellen er imponerende uanset hvilken type fliser, du har; herregårdssten, betonfliser, havefliser, Hollændersten osv. for bare at nævne nogle få.

Efter fliserens i Hillerød giver vi fliserne en algebehandling, som slår rødderne af den uønskede vækst af flisepest, mos og alger ihjel. Det skummende middel fordeles nænsomt over stenene og trænger langsomt ned i fliserne.

For at forsegle fliserne slutter vi processen af med en fliseimprægnering i Hillerød. Efter imprægnering af fliser i Hillerød har vand og fugt svært ved at trænge ind i fliserne, da imprægneringen lægger en hinde på stenene, som gør, at de afviser vandet.

Efter denne tretrins proces har du et særdeles robust fliseareal, som med en årlig algebehandling kan holde sig ren og fri for alger, mos, lav og flisepest i mange år.

Roskilde kan være stolt af at have et af Danmarks smukkeste fjordlandskaber, og mange husejere heldige med en storslået udsigt over fjorden. Der er dog ikke udelukkende fordele ved at bo tæt ved skov og strand. En af ulemperne er den dis, der ofte ligger hen over og på land tæt ved fjorden. Den gør, at husejere her er ekstra plaget af alger på tag, facade, fliser og træterrasser pga. fugtigheden, som giver ekstra fine vækstbetingelser herfor.

Efter nogle år kommer fliserne i indkørslen og på terrassen til at få grønligt skær og får efterfølgende måske også samlinger af mos og hvide pletter i form af flisepest. Det er skæmmende for huset og svært selv at komme til livs med. Derfor er det naturligt at ringe til Alge Expressen på tlf. 2064 2820, som kommer og udfører fliserens i Roskilde.

Fliserens i Roskilde

Alge Expressen foretager fliserensningen med almindeligt vand, hvor vandtrykket er afstemt efter stenenes materiale og den stand, de er i. Resultatet af fliserens i Roskilde er enestående. Efter en fliserensning fremstår fliserne igen i deres oprindelige farve. Det gør en fantastisk forskel og giver huset et helt andet indtryk end før. Det bringer sågar mere lys ind i huset. En algebehandling af fliserne i Roskilde hører naturligt sammen med fliserensning i Roskilde. Behandlingen går ind og dræber eventuelle tilbagesiddende rødder og vækst af mos, lav og alger. Behandlingen bliver lagt ud på fliserne som en skum, som trænger ind i stenene og gør sin virkning. Prikken over i’et er en imprægnering af fliser i Roskilde efter algebehandling af fliser i Roskilde. Fliseimprægnering i Roskilde tilfører en beskyttende hinde på fliserne, som gør dem afvisende over for vand og fugt, men samtidig tillader dem at ånde.

Lad Alge Expressen hjælpe dig med fliserens, algebehandling af fliser og fliseimprægnering i Roskilde og få et resultat, som vi begge kan være stolte af.

“Holbæk er noget for sig, for enden af Holbæk motorvej, Holbæk ved Holbæk Fjord, Holbæk ka’ bli’e som din mor”, så fint skrevet og sunget af Peter Belli – Holbæk – et sted at finde fred.

Freden og roen kan nu bedst sænke sig for husejere, når huset og omgivelserne ser godt ud. Fliserens i Holbæk har Alge Expressen udført flere gange for kunder, som gerne vil slippe af med flisepest, alger, mos og lav. Den kedelige flisebelægning, som er blevet helt mørke grå med hvide pletter og grønligt skær, vil kunderne gerne af med. Derfor ringer de til Alge Expressen på 2064 28280 for at bestille fliserens, algebehandling af fliser og imprægnering af fliser i Holbæk.

Algebehandling, fliserens og imprægnering

Kombinationen af rensning af fliser, algebehandling af fliser og imprægnering af fliser i Holbæk gør, at fliserne ikke bare bliver rene. Fliserne bliver også vandafvisende og bedre beskyttet over for nye angreb af alger, mos, lav og flisepest.

Når kunderne, efter en algebehandling, imprægnering af fliserne og ikke mindst fliserens i Holbæk, tegner en abonnementsaftale med os, så er de sikret pæne fliser i mange år fremover. Abonnementsaftalen indebærer, at Alge Expressen kommer og algebehandler fliserne samme tid hvert år. Det sikrer, at uønsket vækst på fliserne holdes nede, så husejerne år efter år kan nyde synet af rene fliser i indkørsel, rene fliser på terrassen, rene fliser på gangstier og rene fliser rundt om bede og på kanter.

Fliserens i Holbæk er ikke det eneste, Alge Expressen tilbyder. Vi laver også facaderens i Holbæk, træterrasserens i Holbæk og tagrens i Holbæk. Inden for disse områder tilbyder vi samme tretrins behandling som nævnt ovenfor. Det eneste, du skal gøre er at ringe til Alge Expressen på 2064 2820, så aftaler vi nærmere. HUSK at vi altid giver tilbud, som er ganske uforpligtende for dig.

Århus er smilets by, men der er mest at smile af, hvis bygningerne og deres omgivelser fremstår flotte og skinnende, det frembringer glæde og godt humør.

Alge Expressen udfører fliserens i Århus. Det har vi gjort i flere år og forsætter glædeligt med, da kunderne i Århus efterspørger fliserens hos os.

Vi renser fliserne i Århus med en specialmaskine, der nænsomt fjerner alle alger, mos, lav og flisepest, så fliserne i Århus fremstår helt rene igen. Fliserne i Århus, som før var helt grimme, grå og triste, bliver nu pæne og lyse igen.

Fliserensning for alle

Fliserens i Århus udfører vi for både private og erhvervsdrivende. Vi udfører fliserens i villakvarterer, i boligforeninger, for erhvervsdrivende, for kommuner, for offentlige institutioner mv. Alge Expressen klarer både store og små opgaver, uanset hvor lille eller stort dit fliseareal er, så ring til os på 2064 2820. Vi er klar til at hjælpe dig med et godt tilbud.

Fliserens i Århus bliver altid efterfulgt af en algebehandling. Vi sprøjter et algemiddel ud over hele det rensede fliseareal, som dræber alger, mos og lav og mindsker muligheden for, at det får tag i fliserne igen. Algemiddelet er en hvid skum, som lægger sig fint på fliserne og langsomt trænger ind i stenene.

Efter rensning og algebehandling af fliser i Århus, anbefaler vi en imprægnering af fliserne i Århus. Imprægneringen af fliserne gør dem klar til at modstå det våde og fugtige vejr, vi har i Danmark. Fliseimprægneringen gør fliserne afvisende over for vand, så fugten ikke trænger ned i fliserne. Da alger, mos og lav elsker fugtige omgivelser, indbyder imprægneringen ikke til, at alger, mos og lav ønsker at bosætte sig her. Fliseimprægneringen er diffusionsåben, så fliserne kan stadig ånde efter, de er blevet imprægneret.

Ring til Alge Expressen på 2062 2820 for et godt tilbud på fliserens i Århus.

En fliseimprægnering kan holde dine fliser pæne og rene i lang tid. Hos Alge Expressen kan du få et godt tilbud på imprægnering af fliserne, så kontakt os på telefon 2064 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk hvis du vil have en god pris på fliseimprægneringen.

For at vi kan imprægnere fliserne, skal vi sørge for at de er helt rene først. Derfor udføres fliseimprægneringen altid sammen med en fliserens og en algebehandling.

Du kan bestille fliserens, algebehandling og fliseimprægnering direkte her fra algeexpressen.dk.

Rensningen fjerner skidt, alger, mos og flisepest, mens algebehandlingen trænger ind i fliserne og bekæmper eventuelle rester. Når fliserne er renset og behandlet, kommer imprægneringen på, så overfladen bliver lukket helt af. Overfladen bliver lukket så godt, så du ved regnvejr vil kunne se vandperler som ligger ovenpå fliserne når de er blevet imprægneret.

København, Odense, Århus eller Aalborg

Alge Expressen kører rundt i hele Danmark, så uanset om du bor i en af de 4 største byer, eller om du bor et andet sted, kan vi hjælpe med algebehandling, rensning og fliseimprægnering.

Vil du høre hvornår vi kan komme forbi dig for at rense og imprægnere fliserne er du velkommen til at skrive på ae@algeexpressen.dk eller ringe på 2064 2820.

Indkørsel, terrasse og flisegang

Fliser bliver beskidte og ramt af alger uanset om det er i indkørslen, på terrassen eller på flisegangen rundt om huset. Vi klarer det hele, og skulle du have en træterrasse eller et stakit rundt om terrassen, kan vi også klare en algebehandling af træ.

Så hvis du vil have indkørslen, terrassen eller anden belægning til at se pæn og ny ud i lang tid, så bestil en fliseimprægnering nu.

Hos Alge Expressen kan du bestille en flisebehandling så din flisebelægning igen kan blive indbydende.

En grøn terrasse er indbyder ikke så meget til hygge som en pæn og ren flisebelægning. Det våde og kolde danske vejr, gør at flisebelægninger hurtigt bliver algefyldte og kedelige, men der er heldigvis råd for det.

Alge Expressen hjælper mange danske haveejere af med de grønne alger på fliserne, og afhængigt metoderne, holder fliserne sig pæne og rene i meget lang tid.

Den lille flisebehandling er en algebehandling hvor algerens fordeles over fliserne. Algerensen trænger ind i flisernes overflade hvor den bekæmper algerne. I løbet af 14 dage vil algerne være væk fra fliserne, men det er ikke slut her. Algerensen forbliver i fliserne, hvor den aktiveres ved regnvejr og i op mod 9 måneder vil algerensen holde alger og mos væk fra fliserne.

Skal det gå hurtigt med at få fliserne rene er det en rensning der skal til. Vi bruger ikke højtryksrenser, da det ødelægger flisernes overflade. En rensning af fliser giver rene fliser med det samme, så du kan nyde terrassen kort tid efter vi er smuttet igen. Vi vil anbefale at feje fugesand i flisernes fuger efter rensningen er overstået.

De to muligheder kan kombineres, så fliserne renses for alger, mos og flisepest, hvorefter belægningen algebehandles. Det giver hurtigt rene fliser og aktiv bekæmpelse af mos og alger i op mod 9 måneder efterfølgende. Du kan læse mere om algebehandling og rensning her.

Skal fliserne holde sig pæne i lang tid skal der lidt mere til. Udover rensning og algebehandling, kan vi som det sidste imprægnere fliserne. Med en imprægnering lukkes flisernes overflade af, så alger, mos og andet ikke kan få fat. Se mere om Rens, algebehandling og imprægnering her.

Hvilken type flisebehandling du skal vælge er op til dig, men vi rådgiver dig gerne yderligere. Ring til os på telefon 2064 2820 eller send en mail til ae@algeexpressen.dk

Alge Expressen rykker altid hurtigt ud med algebehandling af tag, fliser og facader i Nordjylland når der er brug for det.

Vores effektive og miljørigtige algebehandling fjerner alger, mos og flisepest i løbet af ca. 14 dage efter behandlingen, og herefter vil algebehandlingen fortsat virke i op mod 9 måneder. Derfor kan du også bruge vores algebehandling som en forbyggende behandling mod mos og alger.

Skal vi komme forbi Nordjylland med en effektiv algebehandling skal du blot ringe på telefon 2064 2820 eller sende en mail til ae@algeexpressen.dk.

Aalborg, Hjørring, Frederikshavn eller Thisted

Det er ikke afgørende om du bor i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Thisted eller en af de andre nordjyske byer. Prisen er ens uanset hvor i Nordjylland vi skal hjælpe med en algebehandling.

Udover algebehandlingen tilbyder vi også en rensning som er med til at fjerne skidt, mos, flisepest og alger fra fliser, tage og facader. Den nænsomme rensning ødelægger ikke overfladen som det sker ved brugen af højtryksrensning.

Vil du holde mos, alger og flisepest væk fra din terrasse i længere tid kan vi efter rensningen foretage en imprægnering af fliserne. Imprægneringen lukker overfladen helt af, så næste gang der regner, vil du kunne se vandperler ovenpå flisebelægningen.

Andre overflader

Det er ikke kun tag, facade og fliser som vi algebehandler. En træterrasse med et rækværk i træ. Hegn og låger i metal samt mange andre materialer kan blive algebehandlet af Alge Expressen.

Bestil algebehandling, rensning og imprægnering online

Udenfor vores åbningstid kan du altid sende os en mail på ae@algeexpressen.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også bestille vores algebehandlinger, rens og imprægneringer online her fra vores webshop.

Se eksempelvis hvilke behandlinger du kan bestille indenfor:

Indenfor vores åbningstider, kan du altid ringe til os på 2064 2820.

Hvis du gerne vil undgå at taget, terrassen eller facaden bliver beskidt og algebefængt kan du bestille et abonnement på algebehandling hos os.

Fra Alge Expressen i Gl. Rye kan vi hurtigt køre til Viborg og udføre en algebehandling af forskellige overflader som fliser, tage, facader, træterrasser mm.

Hvis huset tag og facade er blevet angrebet af alger og mos kan det hurtigt blive dyrt hvis du ikke sørger for at rense det. Rødderne fra mos og alger kan trække ind i overfladen og føre vand med derind. Når det bliver vinter og frostvejr kan dette vand frostsprænge taget og facaden på huset.

Det samme kan ske for din terrasse og indkørsel hvis de arealer er belagt med fliser eller belægningssten.

En træterrasse som er fyldt med alger og mos bliver meget glat om efteråret og vinteren og derfor øges risikoen for at falde når man færdes på den glatte overflade.

Det er både billigt og nemt med en algebehandling i Viborg. Vi kan hurtigt rykke ud med flere forskellige typer af behandling.

Ring gerne til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag, facade, fliser eller andet i Viborg. Vi sidder klar til at besvare dit opkald på telefon 20 64 28 20. Du er også velkommen til at sende en mail til ae@algeexpressen.dk for et uforpligtende tilbud på algebehandlingen.

Du kan også bestille direkte her fra hjemmesiden. Se de mange muligheder her:

Vil du gerne have rene overflader uden at skulle tænke over at bestille rensning og algebehandling hvert år, kan du bestille et abonnement. Med et abonnement på algebehandling og rensning husker vi på at komme forbi din adresse i Viborg hvert år så dit tag og dine fliser forbliver rene. Ring til os på 2064 2820 og hør mere om abonnementet.

Rensning af havefliser behøver ikke være besværligt eller dyrt. Hvis du gerne vil rense dine havefliser selv, skal du bruge en stiv kost til at feje dine fliser med og afhængigt af hvor stort et areal der skal fejes kan denne rensning af fliserne godt være besværlig.

Vælger du i stedet den nemme metode til rensningen af havefliserne, ringer du til os på 2064 2820 eller sender en mail til ae@algeexpressen.dk.

Vi har flere forskellige muligheder når det kommer til rensning af havefliser.

Her fra vores webshop har du også mulighed for at bestille de forskellige typer af rensning.

Vores dygtige medarbejdere kommer rundt i hele landet også hvor du bor.

Det er også muligt at tegne et årsabonnement hos os. Med et årsabonnement hos Alge Expressen skal du ikke tænke over om havefliserne trænger til en rensning. Vi kigger forbi en gang om året og sikrer at du har fine rene havefliser. Vi ringer altid i god tid inden vi dukker op, så du ved at vi er på vej.

Kontakt os på ae@algeexpressen.dk eller 2064 2820 for at høre mere om vores årsabonnement på rensning af havefliser.

Hvad fjernes med rensningen?

Vores effektive og nænsomme rens fjerner flisepest, skidt, alger og mos fra dine havefliser. I modsætning til rens med højtryksrenser fjerner vi ikke overfladen af fliserne. Ved at rense havefliser med højtryksrenser kan du godt få fine fliser, men der går ikke lang tid før der er endnu flere alger på belægningen. Højtryksrensning af fliser ødelægger overfladen så algerne bedre kan få fat.

Så hvis du ønsker en effektiv rensning og behandling af dine havefliser sidder vi klar ved telefon og mail.

Nu er sommeren over os og vi vil gerne opholde os ude på vores terrasser. Indbyder din terrasse til ophold, eller ser den beskidt ud, fordi fliserne trænger til at blive gjort rene?

Du kan selv rengøre dine fliser med en kost og en skruetrækker til at rense mellem fugerne. Efter lang tid med hårdt arbejde kan du godt få rene fliser og dermed en mere indbydende terrasse.

Du kan også vælge det hårde manuelle arbejde fra og ringe til Alge Expressen på telefon 2064 2820 og bestille en algebehandling og/eller rensning af fliserne så du igen får rene og indbydende fliser.

Alge Expressen kan både rense fliserne for mos, alger og skidt samt det mere genstridige flisepest.

Med vores professionel rengøring af dine fliser får du ved hjælp af en nænsom rensning flotte og rene fliser igen.

Vores nænsomme rensning af fliserne skader ikke overfladen som det vil ske ved brug af den højtryksrensning, du selv kan lave.

Efter en rensning af fliserne kan vi give de rene fliser en algebehandling som vil trække ind i flisernes overflade hvor det i op til 9 mdr. vil modvirke fremkomsten af nye alger og mos.

Kom af med alger på fliser én gang for alle: Ring til Alge Expressen og lad os hjælpe dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere kommer rundt i hele landet. Ring på telefon nr. 2064 2820 og få et uforpligtende tilbud eller send en mail til ae@algeexpressen.dk

Du kan også bestille algebehandling, rensning og imprægnering af fliser her fra vores webshop. Se de forskellige muligheder for at få rene fliser på siden Fliserens.

Husk, at det også er muligt at kan tegne et årsabonnement på algebehandling / rensning af fliser, så du slipper for at bekymre dig om alger, mos og flisepest på fliserne – det klarer vi for dig. Når du har et årsabonnement hos os vil vi altid kontakte dig inden vi kigger forbi så du ved at vi er på vej.

Facade før og efter rensfør rensEfter rens

 

Projekter vi har udført.

 

Fliserens Hørsholm

 

Så er sommeren over os, og vi skal til at bruge vores terrasser igen men hvordan ser dine fliser ud, er de fyldt med alger og mos, hvis du har alger og mos anbefales det at få gjort noget ved problemer, da det kun vil blive værre med tiden.

Du kan selv gå i gang med at rense dine fliser, det kan være hårdt især hvis man ikke har det rette værktøj til det, man kan også gå den lette vej ringe til Alge Expressen på telefon nr. 2064 02820, eller send os en mail på ae@algeexpressen.dk,

Vi har dygtige medarbejdere der køre rundt i hele landet og renser fliser, så har du tid til at slappe af og beskæftige dig med nogle mere hyggelige opgaver, vi kommer også i Hørsholm.

Vi vil naturligvis rense dine fliser og bagefter algebehandle dem.

Har du nye fliser kan de vedligeholdes med en algebehandling årligt, så vil de fremstå pæne hele tiden. Vidste du at alger kommer fra duggen der falder.

Du kan hos Alge Expressen tegne Årsabonnementer, så skal du ikke tænke på at få ordret dine fliser, de vil altid være pæne og rene at se på, vi tager altid kontakt til dig inden vi kommer, så ved du er på vej til Hørsholm for at rense dine fliser.

Alge Expressen klarer fliserens i Odense.

Så er sommeren kommet til Odense, har du fået renset dine fliser?

Hvis dine fliser er fyldt med alger og mos, skal du få gjort noget ved det, da fliserne lettere kan gå i stykker uden fliserens.

Alge Expressen kan hjælpe dig med det – vi starter med at give dine fliser en nænsom rensning. Vore fliserens skader ikke fliserne som en traditionel rensning af fliser med højtryksrenser gør. Efter fliserens kan vi give fliserne en algebehandling og eventuelt imprægnere dem. Imprægnerede fliser vil se pæne og rene ud i flere år, og imprægneringen af fliserne gør dem modstandsdygtige for alger og mos.

Det eneste du skal gøre for at vi kommer til Odense med en fliserens er, at ringe til os på telefon nr. 2064 2820, eller skriv til os på vores mail ae@algeexpressen.dk, så vil vi give dig et uforpligtende tilbud.

Årsabonnement på fliserensning

Som i andre byer på Fyn, Sjælland og i Jylland kan du bestille flisrens på årsabonnement i Odense hos Alge Expressen. Det betyder at du ikke selv huske på at få ordnet dine fliser, det husker vi for dig. Inden vi kører ud til flisrensningen ringer vi til dig så ved du at vi er på vej.

Trænger dine fliser til at blive rengjorte, så kan du bestille en fliserengøring her hos Alge Expressen.

Det kan være svært at få rengjort sine fliser grundigt hvis man kun bruger en stiv kost til at feje med. Er der også mos i fugerne bliver en fliserengøring med kosten endnu mere vanskelig. Er der kommet flisepest på fliserne vil det være så godt som umuligt at få dem rengjort med brug af kosten.

Hvis du vil have en god og effektiv fliserengøring kan du i stedet tage kontakt til os hos Alge Expressen på telefon 2064 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på fliserengøringen. Vi kører rundt i hele landet, og er altid nær dig.

Du kan også bestille en fliserengøring online her fra vores webshop. Vi har flere forskellige typer af behandling som du kan vælge mellem. Hvis fliserne kun skal renses kan du bestille en rensing af fliser, men skal de forkæles lidt mere kan du blandt andet også bestille en af følgende:

Du kan også se de andre behandlinger som vi tilbyder på siden med fliserensning.

Hos Alge Expressen kan du også tegne årsabonnementer på fliserengøring. Med et årsabonnement behøver du ikke selv huske på at får renset og rengjort fliserne – det husker vi for dig. Vi ringer selvfølgeligt til dig inden vi kommer forbi med vores fliserengøring, så du ved at vi er på vej.

Hvordan ser dine fliser ud, er de beskidte og trænger de til en rengøring? Så er her nogle gode råd.

Du kan tage en kost med stive børster og begynde at feje de beskidte fliser, hvilket måske ikke er nok. Du kan også vælge den nemme løsning som så mange andre ringe til Alge Expressen på telefon nr. 2064 2820 eller sende os en email på ae@algeexpressen.dk og få et tilbud så rengøring af dine beskidte fliser, så de igen bliver pæne og rene.

Vi vil naturligvis starte med at give dine beskidte fliser en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning, du selv kan lave, ikke skader dine fliser. Efter de beskidte fliser er blevet renset kan vi imprægnere dem, hvilket lukker overfladen af så skidt, mos, flisepest og alger ikke kan sætte sig fast.

Hvis du gerne vil bestille en rensning af de beskidte fliser nu kan du også gøre de her fra vores webshop, hvor du blandt andet finder følgende muligheder:

Husk at du hos Alge Expressen kan tegne årsabonnementer, så skal du ikke selv huske at få dine fliser rene, det gør vi for dig, og vi ringer altid før vi kommer så ved du at vi er på vej.

Har du fået alger hen over efteråret og vinteren på dit tag, dine fliser eller din træ terrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træ terrasser og facader, så skriv til os på ae@algeexpressen.dk eller ring til os på telefon nr. 2064 2820 og få et uforpligtende tilbud.

Algerensning af tag

Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Vejle og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Vejle og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Se dine muligheder for tagrensning her.

Algerensning af fliser og træterrasser

Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træ terrasser.

Se dine muligheder for fliserensning her.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger

Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det gør vi for dig. Vi kommer forbi dig i Vejle en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Vejle.

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til dig.

Har du en fliseterrasse eller belægningssten som du syntes at du vil være ekstra god ved, så vil det være en rigtig god ide at give disse fliser eller belægningssten en imprægnering.

Dine havefliser og belægningssten vil blive rigtig pæne og rene at se på, samt vil imprægneringen bidrage til nogle modstandsdygtige fliser for mos, flisepest og alger i op til flere år.

Vi vil naturligvis starte med at give dine havefliser og belægningssten en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning, du selv kan lave, ikke skader dine fliser og derefter imprægnerer vi dem. Fliserne vil da se pæne og rene ud i flere år, og være modstands dygtige for alger og mos.

Kom af med alger på fliser én gang for alle: Ring til Alge Expressen og lad os hjælpe dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere kommer rundt i hele landet. Ring på telefon nr. 2064 2820 eller skriv til ae@algeexpressen.dk og få et uforpligtende tilbud eller bestil online her:

Husk, at du hos Alge Expressen kan tegne et årsabonnement på algebehandling, så du slipper for at bekymre dig om alger på fliser – det gør vi for dig. Vi kontakter dig altid, før vi kommer, så du ved, vi er på vej.

Ekspertviden

Vi samarbejder med FC Beton som producerer havefliser i høj kvalitet og har igennem samarbejdet ekspertviden som gør at vi løbende kan forbedre vores rensning, algebehandling og imprægnering af havefliser og belægnignssten.

Hvis du gerne vil rense dine terrassefliser selv, skal du bruge en stiv kost til at feje dine fliser med.

Men hjælper det nej, du skal ned på knæ og fjerne alt mosen mellem fliserne, og når du fjerner mosen vil der komme til at mangle sand mellem fugerne, vidste du at tomme fuger kan medvirke til en ustabil terrasse.

Er der kommet flisepest på terrassefliserne er det endnu mere svært at få rene fliser med manuelt arbejde.

Bestil rensning af fliserne

Hvis du nu tænker at det orker du ikke at gå i gang med, kan du ringe til Alge Expressen.

Du kan træffe os på telefon nr. 2064 2820 og få et uforpligtende tilbud eller bestille via mail til ae@algeexpressen.dk.

Fra vores webshop kan du også bestille rensning af fliser på terrassen eller en algebehandling af fliserne.

Hos os kan du også tegne et årsabonnement på rensning af terrassefliser, så skal du ikke huske på at fliserne bliver vedligeholdt, det klarer vi for dig – og vi ringer til dig inden vi kommer, så du ved at vi er på vej.

Nu er sommeren over os, og vi vil gerne opholde os ude på vore terrasser, hvordan ser dine fliser ud, er de fyldt med alger og mos, anbefales det at få gjort noget ved problemet,

Men heldigvis er det nemt at løse.

Alge Expressen udfører professionel rensning af fliser, vi vil naturligvis starte med at give dine fliser en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning du selv kan lave, ikke skader dine fliser og derefter algebehandling dem, de vil da se pæne og rene.

Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon nr. 2064 2820, eller skriv til os på vores mail ae@algeexressen.dk, for et uforpligtende tilbud, så kommer vi til Aalborg og ordner det for dig

Husk at du hos Alge Expressen kan tegne årsabonnementer, så skal du ikke selv huske at få dine fliser rene, det gør vi for dig, og vi ringer altid til dig før vi kommer til Aalborg så ved du at vi er på vej.

 

 

Fliserens i København? – Så er sommeren over os, og vi skal til at bruge vores terrasser igen men hvordan ser dine fliser ud.

Har du fået renset dine fliser?

Hvis du har alger og mos på dine fliser anbefales det at få gjort noget ved problemet. Men heldigvis er det nemt at løse med fliserens.

Alge Expressen udfører professionel rensning af fliser, vi vil naturligvis starte med at give dine fliser en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning du selv kan lave, ikke skader dine fliser og derefter imprægnere dem, de vil da se pæne og rene ud i flere år, og være modstands dygtige for alger og mos.

Alge Expressen er en Jysk virksomhed som kender til hårdt og effektivt arbejde. Selvom vi er geografisk placeret i Midtjylland udfører vi også fliserens i København og resten af Danmark.

Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon nr. 2064 2820, eller skriv til os på vores mail ae@algeexressen.dk, for et uforpligtende tilbud på fliserens, så kommer vi til København og ordner det for dig.

Husk at du hos Alge Expressen kan tegne årsabonnementer på fliserens, så skal du ikke selv huske at få dine fliser rene, det gør vi for dig, og vi ringer altid før vi kommer til København så ved du at vi er på vej.

Har du alger på dit tag, fliser eller træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Algebehandling af tag: Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Herning og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Herning og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat

Algebehandling af fliser: Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen på telefon nr. 20640 2820 eller skrive til os på ae@algeexpressen.dk.

Du kan også finde forskellige typer af algebehandlinger og rensninger af tage, facader og fliser på siderne:

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Herning en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Herning.

Kontakt os på mail ae@algeexpressen.dk eller telefon 20640 2820 og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Flisepest er lav som der findes over 900 forskellige arter af i Danmark. Flisepest kaldes også for lichener, hvor hver af de over 900 forskellige arter har hver deres navn.

Flisepest trives bedst hvor der er skygge, så eksempelvis fliser beliggende nord for huset, under et stort træ og lignende steder.

Direkte sollys over længere perioder vil udtørre flisepesten så den visner og forsvinder. Selvom sollyset kan fjerne flisepest er sollyset dog en nødvendighed for flisepest kan leve. Flisepest er ikke afhængig af organisk næring, men kræver blot at der er lys og fugt.

Flisepest kan ses som blomsterlignende udvækster på fliserne. Farven på flisepest varierer fra art til art, og kan derfor ses som gule, grønne, hvide og sorte udvækster.

I takt med at der er kommet skrappere miljøkrav i Danmark er mængden af svovl i luften blevet begrænset hvilket har medført at der kommer mere flisepest i de danske haver.

Udover fliser på terrassen, i indkørslen og andre havefliser kan flisepest vokse på steder som klipper, bark, hustage og lignende næringsfattige steder.

Flisepest behandling

Er der kommet flisepest på terrassefliserne eller belægningsstenene i indkørslen kan du bestille en flisepest behandling hos Alge Expressen. Afhængigt af hvor hårdt fliserne er ramt af flisepest har vi flere forskellige typer af behandling som du kan finde her:

Algebehandling af fliser: Algebehandlingen er den mildeste af vores behandlinger hvor vi fordeler fliserens over fliserne og herefter vil algebehandlingen i samarbejde med regnvand bekæmper alger, mos og flisepest.

Rensning af fliser: Fliserne renses nænsomt men effektivt. Da flisepest ofte trækker ned i fliserne vil rensningen sjældent være nok til at fjerne flisepest fra fliserne.

Rensning og algebehandling af fliserne: Først renses fliserne og herefter udføres algebehandlingen som vil trække ned i fliserne og bekæmpe flisepesten.

Algerensning og imprægnering: Igen vil rensningen alene kunne have problemer med at fjerne flisepest. Efter rensningen vil en imprægnering af fliserne lukke af for at mos, alger og flisepest kan få fat i flisernes overflade.

Rensning, algefjerner og imprægnering af fliser: Er flisebelægningen hårdt ramt og vil du sikre dig en flot terrasse i lang tid, kan denne behandling være det rigtige valg. Fliserne renses og algebehandles, hvorefter fliserne imprægneres.

Du kan også bestille via telefon 2064 2820 eller på mail ae@algeexpressen.dk.

Gør det selv behandlinger

Der er flere måder hvorpå du selv kan gå i gang med at bekæmpe flisepest på, men det kræver enten hårdt fysisk arbejde eller en langvarig indsats.

Luk sollyset ude

Flisepest er som tidligere nævnt afhængig af sollys og du kan derfor slippe af med flisepesten ved at lukke sollyset ude.

I løbet af vinterhalvåret kan du fordele et tykt lag sand over flisebelægningen som skal forblive på fliserne frem til foråret. Blæser der sand væk skal der fyldes nyt på.

Det er også muligt at lukke sollyset væk med en presenning, en tyk ukrudtsdug eller lignende. Sørg for at sådanne afdækninger af fliserne bliver holdt godt på plads så det ikke blæser væk med en efterårsstorm.

Slib flisepest af fliserne

Med fugesand og en stiv kost er det muligt at slibe flisepest, mos og alger væk fra fliserne. Fugesand har skarpe kanter og fungerer derfor lidt som sandpapir når det fejes frem og tilbage over fliserne.

Ligesom vores rensning af fliser kan denne behandling ikke altid fjerne flisepest da fugesandet sliber ved flisernes overflade og flisepest sagtens kan komme til at sidde dybere i fliserne.

Sådan fjerner du ikke flisepest

Vi har hørt fra flere at de er blevet anbefalet brugen af en højtryksrenser til at fjerne flisepest med. Det kan vi ikke anbefale da højtryksrenseren vil gøre overfladen på fliser og belægningssten mere ru.

Eddike anbefales også nogen steder til at fjerne alger, mos og flisepest fra fliser, men eddiken fjerner ikke kun flisepest og alger. Eddiken nedbryder cementen som betonfliser er støbt af og dermed nedbrydes fliserne.

Kaustisk soda blandet med vand er heller ikke en løsning til bekæmpelse af flisepest som vi vil anbefale at prøve.

Bestil behandling af flisepest, mos og alger

Du kan bestille en behandling af fliserne her fra siden, på mail: ae@algeexpressen.dk eller på telefon 2064 2820.

Husk, at du hos Alge Expressen kan tegne et årsabonnement på fliserens, så du slipper for at bekymre dig om alger på fliser – det gør vi for dig. Vi kontakter dig altid, før vi kommer, så du ved, vi er på vej.

Trænger dine fliser til en gang afrensning? Hvis de er fyldt med alger og mos så gør de.

Du kan naturligvis selv rense dine fliser, og dertil skal du bruge en stiv kost og et redskab der kan gå ned mellem fliserne til at fjerne mosen med.

Eller du kan ringe til Alge Expressen, vi kan hjælpe dig, da vi har det rigtige værktøj til opgaven, dine fliser bliver afrenset og får derefter en algebehandling, derved får du nogle pæne og rene fliser.

Hvis du ikke selv orker vedligehold og rengøring af fliserne, er der hjælp at hente hos Alge Expressen. Vores erfarne medarbejder ved, hvad der skal gøres. Vi udfører det tunge arbejde med rengøring af fliser for dig, og dine fliser bliver nænsomt rengjort uden at blive skadet. Du kan oven i købet tegne et årsabonnement, så du ikke behøver huske på at få fliserne vedligeholdt – det gør vi for dig. Vi ringer inden vi kommer, så du ved, vi er på vej.

Det eneste du behøver at er at ringe på telefon nr. 2064 2820 skrive til os på ae@algeexpressen.dk eller bestil online her: Fliserens.

Ved bestilling online kan du bl.a. vælge blandt følgende behandlinger:

Har du alger på dit tag, fliser eller træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen på telefon nr. 20640 2820 eller bestil online her fra webshopppen.

Tagrensning med algerens

Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Fredericia og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Fredericia og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Fliserensning og rensning af træterrasser

Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

En efterfølgende imprægnering af fliserne kan holde mos og alger væk i lang tid.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger

Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i fredericia en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Fredericia.

Kontakt os og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Hvis du ikke rengør dine fliser, bliver de hurtigere ramt af alger og mos. Det giver ikke kun et grimt udseende på fliserne, de går også lettere i stykker, fordi alger og mos trækker vand ind i fliserne.

Alger og mos på fliser kan heldigvis nemt undgås. Har du nye fliser kan de vedligeholdes med en algebehandling årligt, så fremstår pæne hele tiden.

Hvis du ikke selv orker vedligehold og rengøring af fliserne, er der hjælp at hente hos Alge Expressen. Vores erfarne medarbejder ved, hvad der skal gøres. Vi udfører det tunge arbejde med rengøring af fliser for dig, og dine fliser bliver nænsomt rengjort uden at blive skadet.

Du kan oven i købet tegne et årsabonnement, så du ikke behøver huske på regøring af fliserne – det gør vi for dig. Vi ringer inden vi kommer, så du ved, vi er på vej.

Kontakt os allerede nu på 2064 2820 eller ae@algeexpressen.dk hvis du vil bestille rengøring af fliser.

Har du fået fjernet mosset mellem dine fliser her op til sommeren?

Det er i efteråret og vintermånederne, at mosset begynder at gro, så det er nu du skal i gang med fjernelse af mos mellem fliser.

Der er to måder at fjerne mos mellem fliser:

  1. Du kan feje fliserne med en stiv kost eller du kan ridse fugerne igennem med en spartel og på den måde skrabe mosset væk. Det er hårdt manuelt arbejde som kan give ondt i ryggen eller benene. Når mosset er fejet/skrabet væk fra fugerne mellem fliserne skal det fejes sammen og køres på lossepladsen.
  2. Du kan kontakte til Alge Expressen på mail ae@algeexpressen.dk eller telefon 2064 2820. Vi kommer ud til dig og renser dine fliser, fjerner mosset og klarer en algebehandling, så der går lang tid før der igen bliver problemer med mos og alger på og mellem fliserne. Alt imens du nyder livet i sofaen og bekymrer dig ikke om fjernelse af mos mellem fliser.

Hvilken metode foretrækker du til fjernelse af mos mellem fliserne?

Har du fået gjort dine fliser fri for mos og alger her op til sommeren?

Det er i efteråret og vintermånederne, at mosset begynder at gro, så det er nu du skal i gang med fjernelse af mos fra fliserne.

Der er to måder at fjerne mos fra fliser:

  1. Du kan bruge en stiv kost eller en spartel, som kan gå ned mellem fliserne, og skrabe mosset væk. Hvis du ikke har fået alt for ondt i ryggen eller benene, kan du bagefter feje mosset sammen og køre det på lossepladsen.
  2. Eller du kan tage kontakt til Alge Expressen, som kommer og renser dine fliser, fjerner mosset og algebehandler, så der går lang tid før problemet opstår igen. Alt imens du nyder livet i sofaen og ikke bekymrer dig om fjernelse af mos mellem fliser.

Du kan altid ringe på 2064 2820 eller skrive til os på ae@algeexpressen.dk og få et uforpligtigende tilbud på fliserens, algebehandling og/eller imprægnering af fliser og belægningssten.

 

Har du alger på dine fliser? Alger på fliser viser sig som grønne, gule, hvide, sorte og grålige pletter og plamager.

For de fleste husejere er alger på fliser er et kendt problem. Men heldigvis er det nemt at løse.

Alge Expressen udfører professionel algebehandling af dine fliser ved hjælp af en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning, du selv kan lave, ikke skader fliserne. Efterfulgt af en algebehandling, der forebygger alger.

Kom af med alger på fliser én gang for alle: Ring til Alge Expressen og lad os hjælpe dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere kommer rundt i hele landet. Ring 2064 2820 og få et uforpligtende tilbud eller bestil online fra vores webshop hvor du finder de forskellige behandlinger af fliser på siden med fliserens.

Husk, at du hos Alge Expressen kan tegne et årsabonnement på algebehandling, så du slipper for at bekymre dig om alger på fliser – det gør vi for dig. Vi kontakter dig altid, før vi kommer, så du ved, vi er på vej.

Skanderborg er en af Danmarks smukkeste og mest naturskønne byer med sin store flotte bøgeskov og søer. Men selv i naturskønne Skanderborg bliver husejere ramt af alger på tag og fliser.

Har du alger på dit tag, dine fliser eller din træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træterrasser og facader.

Algerensning af taget
Vi kører gerne til Skanderborg hvis dit tag er grønt af alger. Med en algebehandling vil skummet samarbejde med regn om at nedbryde algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Skanderborg og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Vil du gerne bestille en algerensning af taget kan du se mere på siden tagrens.

Algerensning af fliser og træterrasser
Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Vil du gerne bestille en algerensning af fliser, træterrasser eller lignende kan du se mere på siden fliserens.

Årsabonnement på algerens – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement på algerens, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Skanderborg en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Skanderborg.

Kontakt os og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Du kan altid skrive til os på ae@algeexpressen.dk eller ringe indenfor normal åbningstid på telefon 2064 2820

Aarhus er en af de byer, der er kendt for at have mange husstande med alger på taget eller på fliserne.

Når du får alger på dit tag, dine fliser eller din træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træterrasser og facader.

Algebehandling af tag
Hvis dit tag er fyldt med alger, kommer Alge Expressen til Aarhus og giver taget en algebehandling med skum. Skumbehandlingen mod alger vil i samarbejde med regn nedbryder algerne på taget. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Aarhus og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat

Algebehandling af fliser og træterrasser
Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Aarhus en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Aarhus.

Kontakt os på 2064 2820 eller ae@algeexpressen.dk og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Silkeborg er en af Danmarks smukkeste og mest naturskønne byer med sine flotte søer. Lever dine fliser og dit tag op til de skønne omgivelser, eller er de angrebet af alger og mos?

Har du alger på dit tag, dine fliser eller din træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træterrasser og facader.

Algebehandling af tag
Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Silkeborg og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Silkeborg og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Se eventuelt mere om tagrens.

Algebehandling af fliser og træterrasser
Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Se eventuelt mere om fliserens.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Silkeborg en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Silkeborg.

Kontakt os og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Vi er klar ved telefonen på 2064 2820 eller på mailen ae@algeexpressen.dk