Algebehandling fliser

Rensning af fliser

Bestil en rensning af fliser her fra webshoppen eller ring til os på 2064 2820 / skriv til os på ae@algeexpressen.dk. Vi renser fliser i indkørsler, på terrasser og alle andre typer af flisebelægninger. Vores fliserens udføres typisk sammen med en algebehandling og eventuelt en imprægnering af fliserne.

Da der vil blive skyllet sand op af fugerne anbefaler at der efter rensningen fyldes op med fugesand. Mængden af fugesand der skal anvendes efter rensning af fliserne afhænger af størrelsen på fliserne og fugernes bredde, men i gennemsnit kan man regne med 1 pose fugesand for hvor 15 m2 renset belægning.

Du kan bestille poser med fugesand her fra webshoppen.

Rensning af fliserne

Skal du have renset dine terrassefliser eller belægningsstenene i indkørslen, kan det være besværligt at klare selv uden at overfladen tager skade. Hos Alge Expressen tilbyder vi derfor at udføre en nænsom men yderst effektiv rensning af fliserne så overfladen ikke taget skade. Rensning af fliser foregår med brug af en specialmaskine som modsat højtryksrensere ikke ødelægger overfladen på dine belægningssten / havefliser.

Udover rensningen af fliserne har du også mulighed for at bestille algebehandling og imprægnering af fliserne. Se de mange muligheder for rensning, behandling og imprægnering på siden med fliserens.

Mos og alger på en belægningen vil suge regnvand til sig som en svamp, og fliser der er fugtige vil nedbrydes hurtigere end fliser der er tørre. Det er derfor godt for belægningen og levetiden at få renset alger og mos væk.

Allerede ved en nylagt flisebelægning kan det være en fordel at behandle fliserne. Det kan ske med en algebehandling som trækker ind i flisene og modvirker fremkomsten af alger, eller ved en imprægnering som lukker overfladen af.

For at vi kan udføre en rensning af fliser kræver vi at kunne tilslutte en almindelig vandslange til en udendørs vandhane på adressen.

Vi gør opmærksom på at der ikke ydes garanti ved eventuel vandindtrængning fra arbejdet med rensning af fliserne.

Bestil rensning af fliserne

Du kan bestille rensning af fliser på adresser i Jylland, på Sjælland og Fyn samt de danske øer. Bestil ved at kontakte os på mail ae@algeexpressen.dk / telefon 2064 2820.

Normalt vil rensning af fliser blive udført senest 14 dage efter bestilling. I tilfælde at dårligt vejr i længere perioder kan der gå mere en 14 dage, men det er sjældent at vejret er for dårligt til at vi kan rense fliserne.