Finaleplads til Alge Expressen

Vi er stolte og glade over, at vi igen i år er nomineret i kategorien Årets Specialist hos Anmeld Håndværker. Pt. har 441 kunder anmeldt vores arbejde og på en score fra 1 til 5, hvor 5 er den bedste, ligger vi på et gennemsnit på 4.7. Vi håber og krydser fingre for, at vi kan tage trofæet med hjem den 5. april 2018, når vinderne bliver kåret i Cirkusbygningen i København.      

21. februar 2018

Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg Kommune på vej i topform

Vi er i fuld gang med at lægge sidste hånd på en gennemgribende rensningsopgave hos Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg Kommune. Tagrens og facaderens udført at vores medarbejdere har gjort, at svømme- og sportsgæsterne nu kan gå i hallen med et stort smil på læberne. Alger, mos, skidt og snavs er nu fjernet fra tagene og facaderne, så alt fremstår pænt, lyst og imødekommende til stor glæde for alle.

15. februar 2018

Bedre indeklima for eleverne på Asgårdsskolen i Ringsted

Alge Expressen har i løbet af sommerferien sikret, at eleverne på Asgårdsskolen i Ringsted kunne starte skoleåret op med et sundere indeklima efter en omfattende tagrensning og tagimprægnering. Læs mere herunder. http://bygtek.dk/artikel/tag-tagsten/bedre-indeklima-under-tag-p-asgrdskolen

26. september 2017

I Tappernøje har vi renset, algebehandlet og imprægneret fliser

En glad og tilfreds kunde har i dag fået renset, algebehandlet og imprægneret fliser og går nu en dejlig weekend i møde. Hvis du også gerne vil have glæde af rene og pæne fliser – fri for flisepest og alger – så kan du nå det endnu. Vi arbejder hele sommeren igennem, så ring til os på 2064 2820 eller skriv til os på ae@algeexpressen.dk, så rykker vi ud med et godt tilbud til dig.

14. juli 2017

Nomineret som Årets Specialist

På baggrund af vores mange flotte kundeanmeldelser på Anmeld Håndværker drager vi forventningsfulde til København i morgen, hvor spændingen bliver udløst, om vi vinder titlen Årets Specialist. Vi synes, det er flot i sig selv at være blandt finalisterne, men det kunne da være fantastisk at blive kåret i Cirkusbygningen i morgen aften og få trofæet med hjem. Vi krydser fingre og håber det bedste. Uanset har vi glade og tilfredse kunder, som får foretaget fliserens, tagrens, facaderens og træterrasserens.

3. april 2017

Livsstilsmessen i Bernstorff Parken 12.-14.8.16

I weekenden 12.-14.8.2016 er vi at finde på Livsstilsmessen i Bernstorff Parken, hvor vi står parat til at rådgive dig om netop den behandling, du har brug for, for at få et rent og flot tag, facade eller fliser. Når det handler om alt inden for tagrens, fliserens og facaderens, så er vi de helt rette at spørge til råds. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar til at rykke ud.

12. august 2016

Håndværkerfradrag eller servicefradrag

I 2016 og 2017 kan du få fradrag for arbejdslønnen i forbindelse med fliserensning af terrasser, indkørsler mm. Den nye ordning giver fradrag på op til 6.000 kr. pr. person for serviceydelser i hjemmet. Når du har haft besøg af Alge Expressen og efterfølgende modtager en faktura, vil der fremgå af den, hvor stor en del af beløbet, arbejdslønnen udgør, så du nemt kan indberette det til SKAT.  

1. august 2016

Rensning, algebehandling og imprægnering af fliser på Sjælland

Mens I har holdt ferie, har bilerne ikke holdt stille hos Alge Expressen. Vi har brugt en del tid på Sjælland, hvor vi primært har renset, algebehandlet og imprægneret fliser bl.a. i Roskilde, Holbæk, Greve, Svogerslev, Ringsted og Værløse. Det har betydet, at mange af vores kunder har kunnet nyde den danske sommer ekstra meget på en nyrenset fliseterrasse. Vi arbejder stadig på fuld blus, så har du endnu ikke fået bestilt os til at komme at rense dine fliser, så fortvivl ikke. Vi sidder klar på 2064 2820 til at hjælpe dig.

30. juli 2016

Endnu en gang tak

18. februar 2016

Vi kommer til Århus

3. februar 2016