Klinkerens

Klinkerens sparer knofedt på sigt

Alge Expressen tilbyder klinkerens til både private og erhvervskunder. Klinkerensning er aktuelt alle steder indendørs, hvor der er klinker på gulve, vægge og bordplader. Det kan være i baderum, badeværelser, køkkener, bryggerser, svømmehaller og hotelreceptioner bare for at nævne nogle få. Resultatet efter klinkerensningen er rene og pæne klinker med en yderst rengøringsvenlig overflade.

Klinkerens

Rensning af klinker er nødvendigt, da klinkerne med tiden bliver mærket af fugt, kalk, snavs, sæbe- og hudrester. Det resulterer i hvide, sorte og orange pletter og plamager på dem. Pletterne er svære at fjerne, uanset hvor meget knofedt, der bruges, og lykkes det, går der ikke længe, før de er beskidte igen.

Ønskes der i stedet rengøringsvenlige klinker, så er der hjælp at hente her.

Vi affedter, afkalker, desinficerer og imprægnerer klinkerne, så fugten efterfølgende ikke kan trænge ind. Det resulterer i rene og pæne klinker med en yderst rengøringsvenlig overflade, så det flotte resultat bevares i mange år.

Rensning af klinker

Klinkerne skal renses helt i bund, så de bliver frigjort for snavs, kalk, skimmelsvamp, hudrester og sæberester. Det gør vi ved at affedte og afkalke dem på skift, indtil de fremstår helt rene igen. Hvis der er mug og skimmelsvamp på klinkerne, behandler vi dem efterfølgende med et svampemiddel for at sikre, at rødderne fra svampesporener går helt til.

Imprægnering af klinker

For at reducere grobunden for kalk og skimmelsvamp på sigt, imprægnerer vi til sidst klinkerne, så fugten ikke kan trænge ind. Imprægneringen giver en transparent vandafvisende overflade, som samtidig er diffusionsåben, så klinkerne stadig kan ånde. Vi garanterer, at imprægneringen holder i 15 år. .

Vedligeholdelse af klinker

Efter klinkerens og imprægnering af klinker, anbefaler vi at rengøre klinkerne med en sæbe, som ikke efterlader en hinde på dem. Vi tilbyder en sæbe, som kan bruges på alle typer underlag. Universalsæben opløser fedt, skidt og snavs og efterlader overfladen antistatisk med en ren og behagelig duft.