Viborg Algebehandling

Fra Alge Expressen i Gl. Rye kan vi hurtigt køre til Viborg og udføre en algebehandling af forskellige overflader som fliser, tage, facader, træterrasser mm.

Hvis huset tag og facade er blevet angrebet af alger og mos kan det hurtigt blive dyrt hvis du ikke sørger for at rense det. Rødderne fra mos og alger kan trække ind i overfladen og føre vand med derind. Når det bliver vinter og frostvejr kan dette vand frostsprænge taget og facaden på huset.

Det samme kan ske for din terrasse og indkørsel hvis de arealer er belagt med fliser eller belægningssten.

En træterrasse som er fyldt med alger og mos bliver meget glat om efteråret og vinteren og derfor øges risikoen for at falde når man færdes på den glatte overflade.

Det er både billigt og nemt med en algebehandling i Viborg. Vi kan hurtigt rykke ud med flere forskellige typer af behandling.

Ring gerne til os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag, facade, fliser eller andet i Viborg. Vi sidder klar til at besvare dit opkald på telefon 20 64 28 20. Du er også velkommen til at sende en mail til ae@algeexpressen.dk for et uforpligtende tilbud på algebehandlingen.

Du kan også bestille direkte her fra hjemmesiden. Se de mange muligheder her:

Vil du gerne have rene overflader uden at skulle tænke over at bestille rensning og algebehandling hvert år, kan du bestille et abonnement. Med et abonnement på algebehandling og rensning husker vi på at komme forbi din adresse i Viborg hvert år så dit tag og dine fliser forbliver rene. Ring til os på 2064 2820 og hør mere om abonnementet.