Terrasserens

Er terrassen blevet trist at kigge på eller er den blevet grøn af alger og mos, så bestil en professionel terrasserensning hos Alge Expressen.

Du kan bestille en terrasserens her fra webshoppen, ved at sende en mail til ae@algeexpressen.dk eller ved at ringe til os på telefon 20 64 28 20.

Du kan læse mere om rens af fliseterrasser og træterrasser herunder

Terrasserens fliser

Rensning af fliser på terrasser fjerner alger, mos, flisepest og skidt, så flisernes originale farve kommer til syne igen.

Ud over rensningen af fliserne vil vi anbefale en algebehandling, og gerne en efterfølgende imprægnering af flisernes overflade, så alger og flisepest i fremtiden får meget svært ved at få fat i betonoverfladen.

Efter en terrasserens vil vi anbefale at fugerne fyldes med nyt fugesand, da en del af fugerne vil blive skyllet op under terrasserensningen.

Terrasserens træ

Rensning af terrasse i træ sker med en specialmaskine der skånsomt renser algerne af træet, så overfladen ikke bliver beskadiget.

Med en efterfølgende algebehandling af træterrassen vil algerensen trænge ind i træet hvor det aktivt vil bekæmpe alger i op mod 9 år.

Er du interesseret i terrasserens af en træterrasse kan du bestille:

Du kan også bestille via telefon 20 64 28 20 eller på mail til ae@algeexpressen.dk