Rensning af havefliser

Rensning af havefliser behøver ikke være besværligt eller dyrt. Hvis du gerne vil rense dine havefliser selv, skal du bruge en stiv kost til at feje dine fliser med og afhængigt af hvor stort et areal der skal fejes kan denne rensning af fliserne godt være besværlig.

Vælger du i stedet den nemme metode til rensningen af havefliserne, ringer du til os på 2064 2820 eller sender en mail til ae@algeexpressen.dk.

Vi har flere forskellige muligheder når det kommer til rensning af havefliser.

Her fra vores webshop har du også mulighed for at bestille de forskellige typer af rensning.

Vores dygtige medarbejdere kommer rundt i hele landet også hvor du bor.

Det er også muligt at tegne et årsabonnement hos os. Med et årsabonnement hos Alge Expressen skal du ikke tænke over om havefliserne trænger til en rensning. Vi kigger forbi en gang om året og sikrer at du har fine rene havefliser. Vi ringer altid i god tid inden vi dukker op, så du ved at vi er på vej.

Kontakt os på ae@algeexpressen.dk eller 2064 2820 for at høre mere om vores årsabonnement på rensning af havefliser.

Hvad fjernes med rensningen?

Vores effektive og nænsomme rens fjerner flisepest, skidt, alger og mos fra dine havefliser. I modsætning til rens med højtryksrenser fjerner vi ikke overfladen af fliserne. Ved at rense havefliser med højtryksrenser kan du godt få fine fliser, men der går ikke lang tid før der er endnu flere alger på belægningen. Højtryksrensning af fliser ødelægger overfladen så algerne bedre kan få fat.

Så hvis du ønsker en effektiv rensning og behandling af dine havefliser sidder vi klar ved telefon og mail.