Rene fliser

Nu er sommeren over os og vi vil gerne opholde os ude på vores terrasser. Indbyder din terrasse til ophold, eller ser den beskidt ud, fordi fliserne trænger til at blive gjort rene?

Du kan selv rengøre dine fliser med en kost og en skruetrækker til at rense mellem fugerne. Efter lang tid med hårdt arbejde kan du godt få rene fliser og dermed en mere indbydende terrasse.

Du kan også vælge det hårde manuelle arbejde fra og ringe til Alge Expressen på telefon 2064 2820 og bestille en algebehandling og/eller rensning af fliserne så du igen får rene og indbydende fliser.

Alge Expressen kan både rense fliserne for mos, alger og skidt samt det mere genstridige flisepest.

Med vores professionel rengøring af dine fliser får du ved hjælp af en nænsom rensning flotte og rene fliser igen.

Vores nænsomme rensning af fliserne skader ikke overfladen som det vil ske ved brug af den højtryksrensning, du selv kan lave.

Efter en rensning af fliserne kan vi give de rene fliser en algebehandling som vil trække ind i flisernes overflade hvor det i op til 9 mdr. vil modvirke fremkomsten af nye alger og mos.

Kom af med alger på fliser én gang for alle: Ring til Alge Expressen og lad os hjælpe dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere kommer rundt i hele landet. Ring på telefon nr. 2064 2820 og få et uforpligtende tilbud eller send en mail til ae@algeexpressen.dk

Du kan også bestille algebehandling, rensning og imprægnering af fliser her fra vores webshop. Se de forskellige muligheder for at få rene fliser på siden Fliserens.

Husk, at det også er muligt at kan tegne et årsabonnement på algebehandling / rensning af fliser, så du slipper for at bekymre dig om alger, mos og flisepest på fliserne – det klarer vi for dig. Når du har et årsabonnement hos os vil vi altid kontakte dig inden vi kigger forbi så du ved at vi er på vej.