Imprægnering af havefliser og belægningssten

Har du en fliseterrasse eller belægningssten som du syntes at du vil være ekstra god ved, så vil det være en rigtig god ide at give disse fliser eller belægningssten en imprægnering.

Dine havefliser og belægningssten vil blive rigtig pæne og rene at se på, samt vil imprægneringen bidrage til nogle modstandsdygtige fliser for mos, flisepest og alger i op til flere år.

Vi vil naturligvis starte med at give dine havefliser og belægningssten en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning, du selv kan lave, ikke skader dine fliser og derefter imprægnerer vi dem. Fliserne vil da se pæne og rene ud i flere år, og være modstands dygtige for alger og mos.

Kom af med alger på fliser én gang for alle: Ring til Alge Expressen og lad os hjælpe dig. Vores dygtige og erfarne medarbejdere kommer rundt i hele landet. Ring på telefon nr. 2064 2820 eller skriv til ae@algeexpressen.dk og få et uforpligtende tilbud eller bestil online her:

Husk, at du hos Alge Expressen kan tegne et årsabonnement på algebehandling, så du slipper for at bekymre dig om alger på fliser – det gør vi for dig. Vi kontakter dig altid, før vi kommer, så du ved, vi er på vej.

Ekspertviden

Vi samarbejder med FC Beton som producerer havefliser i høj kvalitet og har igennem samarbejdet ekspertviden som gør at vi løbende kan forbedre vores rensning, algebehandling og imprægnering af havefliser og belægnignssten.