Fliserens Vejle

Når foråret nærmer sig, sker der noget med os. Vi får mere energi, eftersom vejret bliver bedre, og dagene længere med flere lyse timer. Forårsrengøringen kalder både inde og ude, og der er nok at se til som husejer med adskillelige kvadratmeter at rengøre både inden- og udendørs.

Fliserens – undgå højtryksrenser

Flere husejere kaster sig over fliserens ved hjælp af en højtryksrenser, men det vil vi godt advare imod, da højtryksrenseren ødelægger overfladen på fliserne. Vandets høje tryk får simpelthen flisen til at ”krakelere”, selvom man måske ikke ser det med det blotte øje. Flisen vil herefter være endnu mere modtagelig for algeangreb i fremtiden.

Det bedste resultat

Et alternativ til selv at kaste sig over fliserens er at ringe til en specialist i fliserens som Alge Expressen. Vi kan træffes på tlf. 2062 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk.

Alge Expressen tilbyder fliserens i Vejle og alle andre byer i Danmark. Vi er et landsdækkende firma, som har specialisteret os i:

Vi renser fliser med en specialmaskine, som behandler fliserne skånsomt. Når fliserne fremstår rene og pæne, giver vi dem en algebehandling, som gør det af med rødderne fra alger, mos og lav. Som kronen på værket imprægnerer vi fliserne for at give dem en langsigtet beskyttelse. Fliseimprægnering gør, at regnvand ikke trænger ned i flisen, men i stedet løber af eller lægger sig på flisen, indtil solen og vejret gør, at det fordamper og tørrer væk igen.

Fliserens – uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og rådgivning om, hvad der er bedst for dine fliser. Uanset hvilken type sten, du har, så ved vi, hvad der er den bedste løsning for at få dem rene, pæne og langtidsholdbare. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt bare ring til os på tlf. 2064 2820.