Fliserens Roskilde

Roskilde kan være stolt af at have et af Danmarks smukkeste fjordlandskaber, og mange husejere heldige med en storslået udsigt over fjorden. Der er dog ikke udelukkende fordele ved at bo tæt ved skov og strand. En af ulemperne er den dis, der ofte ligger hen over og på land tæt ved fjorden. Den gør, at husejere her er ekstra plaget af alger på tag, facade, fliser og træterrasser pga. fugtigheden, som giver ekstra fine vækstbetingelser herfor.

Efter nogle år kommer fliserne i indkørslen og på terrassen til at få grønligt skær og får efterfølgende måske også samlinger af mos og hvide pletter i form af flisepest. Det er skæmmende for huset og svært selv at komme til livs med. Derfor er det naturligt at ringe til Alge Expressen på tlf. 2064 2820, som kommer og udfører fliserens i Roskilde.

Fliserens i Roskilde

Alge Expressen foretager fliserensningen med almindeligt vand, hvor vandtrykket er afstemt efter stenenes materiale og den stand, de er i. Resultatet af fliserens i Roskilde er enestående. Efter en fliserensning fremstår fliserne igen i deres oprindelige farve. Det gør en fantastisk forskel og giver huset et helt andet indtryk end før. Det bringer sågar mere lys ind i huset. En algebehandling af fliserne i Roskilde hører naturligt sammen med fliserensning i Roskilde. Behandlingen går ind og dræber eventuelle tilbagesiddende rødder og vækst af mos, lav og alger. Behandlingen bliver lagt ud på fliserne som en skum, som trænger ind i stenene og gør sin virkning. Prikken over i’et er en imprægnering af fliser i Roskilde efter algebehandling af fliser i Roskilde. Fliseimprægnering i Roskilde tilfører en beskyttende hinde på fliserne, som gør dem afvisende over for vand og fugt, men samtidig tillader dem at ånde.

Lad Alge Expressen hjælpe dig med fliserens, algebehandling af fliser og fliseimprægnering i Roskilde og få et resultat, som vi begge kan være stolte af.