Fliserens Odense

Alge Expressen klarer fliserens i Odense.

Så er sommeren kommet til Odense, har du fået renset dine fliser?

Hvis dine fliser er fyldt med alger og mos, skal du få gjort noget ved det, da fliserne lettere kan gå i stykker uden fliserens.

Alge Expressen kan hjælpe dig med det – vi starter med at give dine fliser en nænsom rensning. Vore fliserens skader ikke fliserne som en traditionel rensning af fliser med højtryksrenser gør. Efter fliserens kan vi give fliserne en algebehandling og eventuelt imprægnere dem. Imprægnerede fliser vil se pæne og rene ud i flere år, og imprægneringen af fliserne gør dem modstandsdygtige for alger og mos.

Det eneste du skal gøre for at vi kommer til Odense med en fliserens er, at ringe til os på telefon nr. 2064 2820, eller skriv til os på vores mail ae@algeexpressen.dk, så vil vi give dig et uforpligtende tilbud.

Årsabonnement på fliserensning

Som i andre byer på Fyn, Sjælland og i Jylland kan du bestille flisrens på årsabonnement i Odense hos Alge Expressen. Det betyder at du ikke selv huske på at få ordnet dine fliser, det husker vi for dig. Inden vi kører ud til flisrensningen ringer vi til dig så ved du at vi er på vej.