Fliserens København

Fliserens i København? – Så er sommeren over os, og vi skal til at bruge vores terrasser igen men hvordan ser dine fliser ud.

Har du fået renset dine fliser?

Hvis du har alger og mos på dine fliser anbefales det at få gjort noget ved problemet. Men heldigvis er det nemt at løse med fliserens.

Alge Expressen udfører professionel rensning af fliser, vi vil naturligvis starte med at give dine fliser en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning du selv kan lave, ikke skader dine fliser og derefter imprægnere dem, de vil da se pæne og rene ud i flere år, og være modstands dygtige for alger og mos.

Alge Expressen er en Jysk virksomhed som kender til hårdt og effektivt arbejde. Selvom vi er geografisk placeret i Midtjylland udfører vi også fliserens i København og resten af Danmark.

Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon nr. 2064 2820, eller skriv til os på vores mail ae@algeexressen.dk, for et uforpligtende tilbud på fliserens, så kommer vi til København og ordner det for dig.

Husk at du hos Alge Expressen kan tegne årsabonnementer på fliserens, så skal du ikke selv huske at få dine fliser rene, det gør vi for dig, og vi ringer altid før vi kommer til København så ved du at vi er på vej.