Fliserens Horsens

Står du overfor et salg af dit hus, og ønsker du, at huset skal fremstå så præsentabelt som muligt, så er en fliserens helt sikkert sagen. Når potentielle købere i første omgang ser salgsopstillingen og efterfølgende beslutter sig for at kigge på huset, så er det utrolig vigtigt, at det fremstår så indbydende som muligt, og her kan en fliserens helt klart gøre en betydelig forskel.

Derfor ring til Alge Expressen på 2064 2820 eller mail til os på ae@algeexpressen.dk, så kommer vi forbi og giver dig et godt og helt uforpligtende tilbud på en fliserens. Når du har besluttet dig, aftaler vi et tidspunkt for rens af fliser, så de fremstår helt rene og pæne, når fotografen kommer forbi for at tage billeder til salgsopstillingen.

Vi har ofte foretaget fliserens i Horsens for ejere af huse til salg. De kommentarer, vi efterfølgende hører, er ikke blot, at fliserne er blevet betydelig flottere. Det er også, at det løfter hele husets indtryk og bringer meget mere lys ind i huset i de tilfælde, hvor man har flisebelægning foran køkken- og/eller stuevinduet.

Andre behandlinger

Udover fliserens, algebehandler vi fliserne og giver dem en imprægnering, som sikrer et flot langsigtet resultat, som køberne af huset vil nyde godt af i mange år fremover, hvis de vedligeholder fliserne en gang årligt.

Udover fliserens, tilbyder vi også:

Alt sammen noget, som vi udfører med stor ekspertise og med specialmaskiner, som tager hensyn til materialet og dets beskaffenhed.

Skriv eller ring for et godt tilbud, vi er klar til at vejlede og rådgive dig om, hvad der er den bedste løsning for dit hus uanset, om det gælder tagrens, facaderens, fliserens, træterrasserens eller graffitirens. Du er også velkommen til at bestille en gratis prøve, inden vi går i gang, så du kan få et indtryk af det fantastiske resultat, det ender ud med.