Fliserens Holbæk

“Holbæk er noget for sig, for enden af Holbæk motorvej, Holbæk ved Holbæk Fjord, Holbæk ka’ bli’e som din mor”, så fint skrevet og sunget af Peter Belli – Holbæk – et sted at finde fred.

Freden og roen kan nu bedst sænke sig for husejere, når huset og omgivelserne ser godt ud. Fliserens i Holbæk har Alge Expressen udført flere gange for kunder, som gerne vil slippe af med flisepest, alger, mos og lav. Den kedelige flisebelægning, som er blevet helt mørke grå med hvide pletter og grønligt skær, vil kunderne gerne af med. Derfor ringer de til Alge Expressen på 2064 28280 for at bestille fliserens, algebehandling af fliser og imprægnering af fliser i Holbæk.

Algebehandling, fliserens og imprægnering

Kombinationen af rensning af fliser, algebehandling af fliser og imprægnering af fliser i Holbæk gør, at fliserne ikke bare bliver rene. Fliserne bliver også vandafvisende og bedre beskyttet over for nye angreb af alger, mos, lav og flisepest.

Når kunderne, efter en algebehandling, imprægnering af fliserne og ikke mindst fliserens i Holbæk, tegner en abonnementsaftale med os, så er de sikret pæne fliser i mange år fremover. Abonnementsaftalen indebærer, at Alge Expressen kommer og algebehandler fliserne samme tid hvert år. Det sikrer, at uønsket vækst på fliserne holdes nede, så husejerne år efter år kan nyde synet af rene fliser i indkørsel, rene fliser på terrassen, rene fliser på gangstier og rene fliser rundt om bede og på kanter.

Fliserens i Holbæk er ikke det eneste, Alge Expressen tilbyder. Vi laver også facaderens i Holbæk, træterrasserens i Holbæk og tagrens i Holbæk. Inden for disse områder tilbyder vi samme tretrins behandling som nævnt ovenfor. Det eneste, du skal gøre er at ringe til Alge Expressen på 2064 2820, så aftaler vi nærmere. HUSK at vi altid giver tilbud, som er ganske uforpligtende for dig.