Fliserens Hørsholm

Fliserens Hørsholm

 

Så er sommeren over os, og vi skal til at bruge vores terrasser igen men hvordan ser dine fliser ud, er de fyldt med alger og mos, hvis du har alger og mos anbefales det at få gjort noget ved problemer, da det kun vil blive værre med tiden.

Du kan selv gå i gang med at rense dine fliser, det kan være hårdt især hvis man ikke har det rette værktøj til det, man kan også gå den lette vej ringe til Alge Expressen på telefon nr. 2064 02820, eller send os en mail på ae@algeexpressen.dk,

Vi har dygtige medarbejdere der køre rundt i hele landet og renser fliser, så har du tid til at slappe af og beskæftige dig med nogle mere hyggelige opgaver, vi kommer også i Hørsholm.

Vi vil naturligvis rense dine fliser og bagefter algebehandle dem.

Har du nye fliser kan de vedligeholdes med en algebehandling årligt, så vil de fremstå pæne hele tiden. Vidste du at alger kommer fra duggen der falder.

Du kan hos Alge Expressen tegne Årsabonnementer, så skal du ikke tænke på at få ordret dine fliser, de vil altid være pæne og rene at se på, vi tager altid kontakt til dig inden vi kommer, så ved du er på vej til Hørsholm for at rense dine fliser.