Fliserens Hillerød

Invester i en fliserens i Hillerød, algebehandling af fliser og fliseimprægnering i Hillerød og få dit hus til at skinne om kap med byens betagende seværdigheder.

At bo i en skøn by som Hillerød forpligter. Hillerød, som er hjertet i Kongernes Nordsjælland, og som smukt har Frederiksborg Slot placeret i Slottsøen.

Vi har stor erfaring med både algebehandling af fliser, imprægnering af fliser og rens af fliser i Hillerød. Vores kundeportefølje tæller mange glade og tilfredse kunder, som vi allerede har besøgt, og som anbefaler os til venner, familie og bekendte.

Gode anbefalinger

Det første skridt er at kontakte Alge Expressen på enten tlf. 2062 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk. Du kan forinden læse meget mere om os på vores facebook side “Alge Expressen”, her på vores website algeexpressen.dk eller Anmeld Håndværker. Ved første kontakt får vi en snak om netop dit fliserens projekt i Hillerød og aftaler det videre forløb.

Vi kan eventuelt komme forbi og lave en prøve på fliserens, så du kan få en idé om og en god fornemmelse af, hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Forskellen er imponerende uanset hvilken type fliser, du har; herregårdssten, betonfliser, havefliser, Hollændersten osv. for bare at nævne nogle få.

Efter fliserens i Hillerød giver vi fliserne en algebehandling, som slår rødderne af den uønskede vækst af flisepest, mos og alger ihjel. Det skummende middel fordeles nænsomt over stenene og trænger langsomt ned i fliserne.

For at forsegle fliserne slutter vi processen af med en fliseimprægnering i Hillerød. Efter imprægnering af fliser i Hillerød har vand og fugt svært ved at trænge ind i fliserne, da imprægneringen lægger en hinde på stenene, som gør, at de afviser vandet.

Efter denne tretrins proces har du et særdeles robust fliseareal, som med en årlig algebehandling kan holde sig ren og fri for alger, mos, lav og flisepest i mange år.