Fliserens Fredericia

Nye fliser behøver ikke altid at være løsningen, når de gamle ser triste og kedelige ud. Der findes ofte en meget billigere måde, som tilmed kan få dine fliser til at fremstå mere robuste, end hvis du investerede i nye. Det er fliserens. Er du blevet nysgerrig? Så læs med her.

Det er en meget dyr omgang at købe nye fliser. Det er ikke bare flisernes indkøbspris, der skal tages  i betragtning. Fliserne skal også lægges ned. Det koster enten flere timers arbejdsløn hos en anlægsgartner eller brolægger – alternativt din egen dyrebare tid. Så måske er fliserens også attraktivt for dig?

Fliserens kan være løsningen

I stedet for nye fliser kan du vælge fliserens, algebehandling af fliser og fliseimprægnering. Uanset hvor meget flisepest, alger og/eller mos, du har på dine fliser, så vil en fliserens gøre underværker. Vores værktøjer er effektive og fjerner skånsomt al den uønskede vækst, du har på dine fliser. Selvom de ser helt håbløse ud, så kan vi gøre en forskel – vi har gjort det mange gange før, og kan gøre det igen. Det viser vores resultater gang på gang. Se evt. mere om fliserens her.

Alge Expressen har stor erfaring med fliserens i Fredericia og i mange andre byer i Danmark. Vi har sparet adskillige kunder for mange penge og gjort dem særdeles fornøjet med deres fliser igen. Selv naboer og omkringboende husejere er blevet så begejstrede, at de også ringer til os for hjælp.

Ikke kun rensning af fliser

Det er ikke kun fliser som Alge Expressen renser, men flere forskellige overflader kan blive renset og algebehandlet. Du kan eksempelvis bestille:

Fliserens – ønsker du et godt tilbud

Ønsker du at høre, hvad vi kan gøre for dig og dine fliser, så ringer du bare til Alge Expressen på 2064 2820 eller skriver til os på ae@algeexpressen.dk. Vi kommer også gerne ud til dig, så vi kan få syn for sagen og sammen tale os frem til, hvilken løsning du synes bedst om ud fra vores anbefalinger.