Fliserens i Århus

Århus er smilets by, men der er mest at smile af, hvis bygningerne og deres omgivelser fremstår flotte og skinnende, det frembringer glæde og godt humør.

Alge Expressen udfører fliserens i Århus. Det har vi gjort i flere år og forsætter glædeligt med, da kunderne i Århus efterspørger fliserens hos os.

Vi renser fliserne i Århus med en specialmaskine, der nænsomt fjerner alle alger, mos, lav og flisepest, så fliserne i Århus fremstår helt rene igen. Fliserne i Århus, som før var helt grimme, grå og triste, bliver nu pæne og lyse igen.

Fliserensning for alle

Fliserens i Århus udfører vi for både private og erhvervsdrivende. Vi udfører fliserens i villakvarterer, i boligforeninger, for erhvervsdrivende, for kommuner, for offentlige institutioner mv. Alge Expressen klarer både store og små opgaver, uanset hvor lille eller stort dit fliseareal er, så ring til os på 2064 2820. Vi er klar til at hjælpe dig med et godt tilbud.

Fliserens i Århus bliver altid efterfulgt af en algebehandling. Vi sprøjter et algemiddel ud over hele det rensede fliseareal, som dræber alger, mos og lav og mindsker muligheden for, at det får tag i fliserne igen. Algemiddelet er en hvid skum, som lægger sig fint på fliserne og langsomt trænger ind i stenene.

Efter rensning og algebehandling af fliser i Århus, anbefaler vi en imprægnering af fliserne i Århus. Imprægneringen af fliserne gør dem klar til at modstå det våde og fugtige vejr, vi har i Danmark. Fliseimprægneringen gør fliserne afvisende over for vand, så fugten ikke trænger ned i fliserne. Da alger, mos og lav elsker fugtige omgivelser, indbyder imprægneringen ikke til, at alger, mos og lav ønsker at bosætte sig her. Fliseimprægneringen er diffusionsåben, så fliserne kan stadig ånde efter, de er blevet imprægneret.

Ring til Alge Expressen på 2062 2820 for et godt tilbud på fliserens i Århus.