Fliserengøring

Trænger dine fliser til at blive rengjorte, så kan du bestille en fliserengøring her hos Alge Expressen.

Det kan være svært at få rengjort sine fliser grundigt hvis man kun bruger en stiv kost til at feje med. Er der også mos i fugerne bliver en fliserengøring med kosten endnu mere vanskelig. Er der kommet flisepest på fliserne vil det være så godt som umuligt at få dem rengjort med brug af kosten.

Hvis du vil have en god og effektiv fliserengøring kan du i stedet tage kontakt til os hos Alge Expressen på telefon 2064 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på fliserengøringen. Vi kører rundt i hele landet, og er altid nær dig.

Du kan også bestille en fliserengøring online her fra vores webshop. Vi har flere forskellige typer af behandling som du kan vælge mellem. Hvis fliserne kun skal renses kan du bestille en rensing af fliser, men skal de forkæles lidt mere kan du blandt andet også bestille en af følgende:

Du kan også se de andre behandlinger som vi tilbyder på siden med fliserensning.

Hos Alge Expressen kan du også tegne årsabonnementer på fliserengøring. Med et årsabonnement behøver du ikke selv huske på at får renset og rengjort fliserne – det husker vi for dig. Vi ringer selvfølgeligt til dig inden vi kommer forbi med vores fliserengøring, så du ved at vi er på vej.