Fliseimprægnering

En fliseimprægnering kan holde dine fliser pæne og rene i lang tid. Hos Alge Expressen kan du få et godt tilbud på imprægnering af fliserne, så kontakt os på telefon 2064 2820 eller mail ae@algeexpressen.dk hvis du vil have en god pris på fliseimprægneringen.

For at vi kan imprægnere fliserne, skal vi sørge for at de er helt rene først. Derfor udføres fliseimprægneringen altid sammen med en fliserens og en algebehandling.

Du kan bestille fliserens, algebehandling og fliseimprægnering direkte her fra algeexpressen.dk.

Rensningen fjerner skidt, alger, mos og flisepest, mens algebehandlingen trænger ind i fliserne og bekæmper eventuelle rester. Når fliserne er renset og behandlet, kommer imprægneringen på, så overfladen bliver lukket helt af. Overfladen bliver lukket så godt, så du ved regnvejr vil kunne se vandperler som ligger ovenpå fliserne når de er blevet imprægneret.

København, Odense, Århus eller Aalborg

Alge Expressen kører rundt i hele Danmark, så uanset om du bor i en af de 4 største byer, eller om du bor et andet sted, kan vi hjælpe med algebehandling, rensning og fliseimprægnering.

Vil du høre hvornår vi kan komme forbi dig for at rense og imprægnere fliserne er du velkommen til at skrive på ae@algeexpressen.dk eller ringe på 2064 2820.

Indkørsel, terrasse og flisegang

Fliser bliver beskidte og ramt af alger uanset om det er i indkørslen, på terrassen eller på flisegangen rundt om huset. Vi klarer det hele, og skulle du have en træterrasse eller et stakit rundt om terrassen, kan vi også klare en algebehandling af træ.

Så hvis du vil have indkørslen, terrassen eller anden belægning til at se pæn og ny ud i lang tid, så bestil en fliseimprægnering nu.