Flisebehandling

Hos Alge Expressen kan du bestille en flisebehandling så din flisebelægning igen kan blive indbydende.

En grøn terrasse er indbyder ikke så meget til hygge som en pæn og ren flisebelægning. Det våde og kolde danske vejr, gør at flisebelægninger hurtigt bliver algefyldte og kedelige, men der er heldigvis råd for det.

Alge Expressen hjælper mange danske haveejere af med de grønne alger på fliserne, og afhængigt metoderne, holder fliserne sig pæne og rene i meget lang tid.

Den lille flisebehandling er en algebehandling hvor algerens fordeles over fliserne. Algerensen trænger ind i flisernes overflade hvor den bekæmper algerne. I løbet af 14 dage vil algerne være væk fra fliserne, men det er ikke slut her. Algerensen forbliver i fliserne, hvor den aktiveres ved regnvejr og i op mod 9 måneder vil algerensen holde alger og mos væk fra fliserne.

Skal det gå hurtigt med at få fliserne rene er det en rensning der skal til. Vi bruger ikke højtryksrenser, da det ødelægger flisernes overflade. En rensning af fliser giver rene fliser med det samme, så du kan nyde terrassen kort tid efter vi er smuttet igen. Vi vil anbefale at feje fugesand i flisernes fuger efter rensningen er overstået.

De to muligheder kan kombineres, så fliserne renses for alger, mos og flisepest, hvorefter belægningen algebehandles. Det giver hurtigt rene fliser og aktiv bekæmpelse af mos og alger i op mod 9 måneder efterfølgende. Du kan læse mere om algebehandling og rensning her.

Skal fliserne holde sig pæne i lang tid skal der lidt mere til. Udover rensning og algebehandling, kan vi som det sidste imprægnere fliserne. Med en imprægnering lukkes flisernes overflade af, så alger, mos og andet ikke kan få fat. Se mere om Rens, algebehandling og imprægnering her.

Hvilken type flisebehandling du skal vælge er op til dig, men vi rådgiver dig gerne yderligere. Ring til os på telefon 2064 2820 eller send en mail til ae@algeexpressen.dk