Beskidte fliser

Hvordan ser dine fliser ud, er de beskidte og trænger de til en rengøring? Så er her nogle gode råd.

Du kan tage en kost med stive børster og begynde at feje de beskidte fliser, hvilket måske ikke er nok. Du kan også vælge den nemme løsning som så mange andre ringe til Alge Expressen på telefon nr. 2064 2820 eller sende os en email på ae@algeexpressen.dk og få et tilbud så rengøring af dine beskidte fliser, så de igen bliver pæne og rene.

Vi vil naturligvis starte med at give dine beskidte fliser en nænsom rensning, der i modsætning til den højtryksrensning, du selv kan lave, ikke skader dine fliser. Efter de beskidte fliser er blevet renset kan vi imprægnere dem, hvilket lukker overfladen af så skidt, mos, flisepest og alger ikke kan sætte sig fast.

Hvis du gerne vil bestille en rensning af de beskidte fliser nu kan du også gøre de her fra vores webshop, hvor du blandt andet finder følgende muligheder:

Husk at du hos Alge Expressen kan tegne årsabonnementer, så skal du ikke selv huske at få dine fliser rene, det gør vi for dig, og vi ringer altid før vi kommer så ved du at vi er på vej.