Algerens Vejle

Har du fået alger hen over efteråret og vinteren på dit tag, dine fliser eller din træ terrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træ terrasser og facader, så skriv til os på ae@algeexpressen.dk eller ring til os på telefon nr. 2064 2820 og få et uforpligtende tilbud.

Algerensning af tag

Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Vejle og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Vejle og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Se dine muligheder for tagrensning her.

Algerensning af fliser og træterrasser

Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træ terrasser.

Se dine muligheder for fliserensning her.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger

Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det gør vi for dig. Vi kommer forbi dig i Vejle en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Vejle.

Kontakt os og lad os sammen finde den rigtige løsning til dig.