Algebehandling Skanderborg

Skanderborg er en af Danmarks smukkeste og mest naturskønne byer med sin store flotte bøgeskov og søer. Men selv i naturskønne Skanderborg bliver husejere ramt af alger på tag og fliser.

Har du alger på dit tag, dine fliser eller din træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træterrasser og facader.

Algerensning af taget
Vi kører gerne til Skanderborg hvis dit tag er grønt af alger. Med en algebehandling vil skummet samarbejde med regn om at nedbryde algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Skanderborg og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Vil du gerne bestille en algerensning af taget kan du se mere på siden tagrens.

Algerensning af fliser og træterrasser
Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Vil du gerne bestille en algerensning af fliser, træterrasser eller lignende kan du se mere på siden fliserens.

Årsabonnement på algerens – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement på algerens, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Skanderborg en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Skanderborg.

Kontakt os og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Du kan altid skrive til os på ae@algeexpressen.dk eller ringe indenfor normal åbningstid på telefon 2064 2820