Algebehandling Silkeborg

Silkeborg er en af Danmarks smukkeste og mest naturskønne byer med sine flotte søer. Lever dine fliser og dit tag op til de skønne omgivelser, eller er de angrebet af alger og mos?

Har du alger på dit tag, dine fliser eller din træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træterrasser og facader.

Algebehandling af tag
Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Silkeborg og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Silkeborg og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Se eventuelt mere om tagrens.

Algebehandling af fliser og træterrasser
Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Se eventuelt mere om fliserens.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Silkeborg en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Silkeborg.

Kontakt os og lad os guide dig til den rigtige løsning.

Vi er klar ved telefonen på 2064 2820 eller på mailen ae@algeexpressen.dk