Algebehandling Nordjylland

Alge Expressen rykker altid hurtigt ud med algebehandling af tag, fliser og facader i Nordjylland når der er brug for det.

Vores effektive og miljørigtige algebehandling fjerner alger, mos og flisepest i løbet af ca. 14 dage efter behandlingen, og herefter vil algebehandlingen fortsat virke i op mod 9 måneder. Derfor kan du også bruge vores algebehandling som en forbyggende behandling mod mos og alger.

Skal vi komme forbi Nordjylland med en effektiv algebehandling skal du blot ringe på telefon 2064 2820 eller sende en mail til ae@algeexpressen.dk.

Aalborg, Hjørring, Frederikshavn eller Thisted

Det er ikke afgørende om du bor i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Thisted eller en af de andre nordjyske byer. Prisen er ens uanset hvor i Nordjylland vi skal hjælpe med en algebehandling.

Udover algebehandlingen tilbyder vi også en rensning som er med til at fjerne skidt, mos, flisepest og alger fra fliser, tage og facader. Den nænsomme rensning ødelægger ikke overfladen som det sker ved brugen af højtryksrensning.

Vil du holde mos, alger og flisepest væk fra din terrasse i længere tid kan vi efter rensningen foretage en imprægnering af fliserne. Imprægneringen lukker overfladen helt af, så næste gang der regner, vil du kunne se vandperler ovenpå flisebelægningen.

Andre overflader

Det er ikke kun tag, facade og fliser som vi algebehandler. En træterrasse med et rækværk i træ. Hegn og låger i metal samt mange andre materialer kan blive algebehandlet af Alge Expressen.

Bestil algebehandling, rensning og imprægnering online

Udenfor vores åbningstid kan du altid sende os en mail på ae@algeexpressen.dk og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også bestille vores algebehandlinger, rens og imprægneringer online her fra vores webshop.

Se eksempelvis hvilke behandlinger du kan bestille indenfor:

Indenfor vores åbningstider, kan du altid ringe til os på 2064 2820.

Hvis du gerne vil undgå at taget, terrassen eller facaden bliver beskidt og algebefængt kan du bestille et abonnement på algebehandling hos os.