Algebehandling Herning

Har du alger på dit tag, fliser eller træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Algebehandling af tag: Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Herning og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Herning og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat

Algebehandling af fliser: Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen på telefon nr. 20640 2820 eller skrive til os på ae@algeexpressen.dk.

Du kan også finde forskellige typer af algebehandlinger og rensninger af tage, facader og fliser på siderne:

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Herning en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Herning.

Kontakt os på mail ae@algeexpressen.dk eller telefon 20640 2820 og lad os guide dig til den rigtige løsning.