Algebehandling Fredericia

Har du alger på dit tag, fliser eller træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen på telefon nr. 20640 2820 eller bestil online her fra webshopppen.

Tagrensning med algerens

Er det dit tag, der er fyldt med alger, kommer vi til Fredericia og giver taget en algebehandling af skum, som i samarbejde med regnen nedbryder algerne. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Fredericia og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat.

Fliserensning og rensning af træterrasser

Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

En efterfølgende imprægnering af fliserne kan holde mos og alger væk i lang tid.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger

Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i fredericia en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Fredericia.

Kontakt os og lad os guide dig til den rigtige løsning.