Algebehandling Aarhus

Aarhus er en af de byer, der er kendt for at have mange husstande med alger på taget eller på fliserne.

Når du får alger på dit tag, dine fliser eller din træterrasse, er det vigtigt at gøre noget ved problemet med det samme, og komme algerne til livs. Jo længere tid du venter, desto større er risikoen for, at algerne trænger ind og ødelægger dit tag eller fliser.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med at algebehandle dit tag eller dine fliser – men det er meget nemmere og mere effektivt at ringe til Alge Expressen.

Alge Expressens dygtige medarbejdere har stor erfaring med algebehandling af tag, fliser, træterrasser og facader.

Algebehandling af tag
Hvis dit tag er fyldt med alger, kommer Alge Expressen til Aarhus og giver taget en algebehandling med skum. Skumbehandlingen mod alger vil i samarbejde med regn nedbryder algerne på taget. Med tiden ser du algerne forsvinde. Er dit tag angrebet af mange alger, kan det være, at vi kommer til Aarhus og algebehandler dit tag to gange tæt på hinanden, for at få et godt resultat

Algebehandling af fliser og træterrasser
Den mest effektive algebehandling af fliser er en nænsom rensning, der ikke skader fliserne, efterfulgt af en algebehandling. Så fremstår dine fliser igen pæne og rene. Derefter kan du vælge at få algebehandlet fliserne én gang årligt, så er du sikker på altid at have smukke, rene fliser. Vi renser og algebehandler også træterrasser.

Årsabonnement – tænk ikke mere på alger
Alge Ekspressen tilbyder et årsabonnement, så du er fri for at tænke mere på alger – det går vi for dig. Vi kommer forbi dig i Aarhus en gang om året og giver algebehandling. Vi tager kontakt til dig før vi kommer, så du ved vi er på vej til Aarhus.

Kontakt os på 2064 2820 eller ae@algeexpressen.dk og lad os guide dig til den rigtige løsning.