VIGTIG MEDDELELSE som følge af regeringens seneste COVID-19 tiltag – Læs mere her

CORONAVIRUS

Læs nærmere om vores forbehold og retningslinjer i forbindelse med den nye Corona virus

Hos Alge Expressen ønsker vi at passe på hinanden. Vi følger udviklingen af COVID-19 tæt og efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger.

Dog er vi endnu i Alge Expressen, ikke arbejdsmæssigt berørt, som flere andre virksomheder desværre er blevet det, den seneste tid, eftersom vi typisk kun har en mand afsted i hver bil, som selv varetager både rensning, algebehandling og imprægnering hos kunderne.

Vores medarbejdere behøver ikke direkte kundekontakt i deres daglige arbejde, da dette kan klares ved over telefonen eller udendørs i frisk luft, med en passende sikkerhedsafstand.

Afventer du besøg af os, beder vi dig derfor læse og følge nedenstående:

  1. Når vi ankommer til din adresse, kommer vi desværre ikke indenfor og hilser eller giver hånd. Vi foretager i stedet al kommunikation over telefonen eller udendørs med behørig sikkerhedsafstand. Dette er med henblik på at undgå fysiske kontakt, og for både din og vores sikkerhed.
  2. Vi ser helst at du bliver inden døre, mens vores medarbejdere udfører deres arbejde, foretager opmålinger og inspicere arealerne omkring din bolig. Herefter bekræfter vi over telefonen, hvad der skal udføres. Således får vi afstemt opgaven, så vores medarbejdere kan gå i gang hurtigst muligt.
  3. Når vi har udført arbejdet hos dig, så lægger vi en seddel i din postkasse med yderligere information, ganske som vi plejer – dog iført handske.
 

 VIGTIGT:

  • Er nødvendigt for vores medarbejdere at skulle igennem jeres hus, for at komme om til jeres have, beder vi dig have gjort grundigt rent og luftet godt ud, inden vi kommer.
  • Skal der grundet manglende udendørs vandhane, eller dårligt vandtryk, bruges vand indefra huset, så sørg da for at have gjort rent og luftet, inden vi skal igennem. Vi bruger altid gummihandsker når vi bruger vandhanen.
 

Det er vigtigt at understrege at Alge Expressen fortsat kører som normalt, og at den nye COVID-19 situation, ikke for nuværende, kommer til at påvirke igangværende, eller fremtidige ordre.
Vi ønske blot at passe ekstra godt på hinanden i disse tider, og i særlig grad vores ældre eller udsatte kunder.

Vi takker på forhånd for din forståelse.

Mvh. team Alge Expressen

Scroll Up