Flisebehandlinger

Fliserens mod alger på fliserne

Fliser er bare pænest, når de ser nye ud. Men det kan være svært at rense fliserne grundigt uden at overfladen tager skade. Vi behandler derfor din terrasse nænsomt og alligevel med stor effekt når vi udfører en fliserens.

Efter fliserensningen skal fugerne igen fuges med fugesand, der på ny stabiliserer fliserne og forhindrer frøukrudt.

Efterbehandling

Efter vi har renset fliserne kan vi tilbyde efterbehandling som en algebehandling og derefter kan der foretages en imprægnering af fliserne for at algerne holdes væk i længere tid.

Derfor skal du vælge fliserensning!

Udseendet af dit hus, dine bygninger eller din butik er også dit ansigt udadtil og sender et signal til dine kunder og besøgende.  Hold derfor din flisebelægning pæn med en fliserens og en efterbehandling.

En fliserens/algebehandling af dine fliser kan være en god investering, for at optimere det indtryk, du vil give dine gæster og kunder.

Med det fugtige vejr vi har i Danmark bliver de fleste fliser angrebet af alger, mos og lav. Det viser sig som grønne, sorte, gule og hvide pletter.

De forskellige alger og arter af mos er skadelige, da de virker som en svamp, der kan lade fugt sive ind i fliserne. Uden en behandling af alger kan du risikere frostsprængninger, da de danner rødder i fliserne, der når det fryser om vinteren, udvider sig og så frostspringes de.

Kom skaderne i forkøbet og bestil en fliserens og/eller en behandling af dine fliser.

Årsabonnement på fliserens

Du kan hos Alge Expressen tegne et årsabonnement på fliserens og algebehandling, så skal du ikke tænke på at få dem renset, det gør vi for dig. Vi vil komme forbi en gang om året og rense dine fliser, så de altid vil fremstå pæne og rene, og vi kontakter dig altid før vi kommer.

Eksempler

Herunder kan du se eksempler på fliserens og algebehandlinger vi har lavet for vores kunder – klik på et billede for at se det i fuld størrelse.

Ring eller skriv til os på 2064 2820 / ae@algeexpressen.dk for bestilling af fliserens – du kan også bestille via vores webshop herunder.

Bestilling af algebehandlinger m.m.

Alle priser er angivet i DKK. inkl. moms.

For at sikre at vi er med helt fremme når det kommer til viden omkring fliser, belægningssten og andre betonvarer til haven, har vi indgået et samarbejde med FC Beton der blandt andet producerer betonvarer som betonfliser, herregårdssten, sten til en støttemur og lignende. Dette samarbejde betyder at du som kunde hos os er i endnu bedre hænder når du bestiller en fliserens hos Alge Expressen.

Se mere om FC Beton her: www.fc-beton.dk